Om återbäringen

Alla dina köpa hos våra e-butiker genererar återbäring genom de avtal vi har med butikerna. Butikerna betalar helt enkelt en ersättning för att våra medlemmar skall handla i deras butik istället för en konkurrents butik. Oftast men inte alltid utgör återbäringen en andel av köpeskillingen för de varor eller tjänster du handlat. Ibland ges istället en ersättning som redan är specificerad till antal kr/köp.

Efter att ditt köp är genomfört skickas återbäringen av butiken till dig som medlem i CharityRefund. Det brukar dröja mellan 15-60 dagar tills återbäringen faktiskt betalas till ditt konto och anledningen till detta är bland annat att du som privatperson har 14 dagars ångerrätt på allt du köper över internet.

När återbäringen kommit in på ditt konto meddelar vi dig via epost. Återbäringen slussas automatiskt vidare till den eller de välgörenhetsorganisation(er) du valt skall få del av din återbäring. Du får ett epost-meddelande när detta sker och kan självfallet gå in på dina sidor och se all återbäring och byta mottagare.

Självfallet är den återbäring som du ser på hemsidan när du klickar vidare till en butik den ersättning som också slussas vidare till välgörenhetsorganisationerna. Det är dock viktigt att du är medveten om att ersättningen ofta baseras på köpbeloppet, med avdrag för frakt, moms etc.

CharityRefunds ersättning av butikerna för genomförda köp hanteras separat från den återbäring som du och övriga medlemmar genererar till välgörenhet.

Hanteringen av medlemmarnas återbäring till välgörenhet överses av auktoriserad revisor och beloppen till respektive organisation presenteras här och kan även kontrolleras i direkt samspråk med välgörenhetsorganisationen.


Fler artiklar


Vi gillar Charity Refund

och du har all anledning att göra detsamma


Bli medlem nu, helt kostnadsfritt!

Utgå från CharityRefund.se varje gång du handlar på nätet så får din favorit-välgörare automatisk en återbäring varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.


  • Gratis medlemskap
  • Handla som vanligt
  • Återbäring på alla köp