Om medlemskapet

Medlemskapet i CharityRefund är helt kostnadsfritt och alla som önskar kan vara med och bidra. Medlemskapet syftar till att du som medlem vill vara med och bidra till välgörande ändamål med återbäringen från din shopping via CharityRefund. Du som medlem väljer själv vilka organisationer som skall få ta del av just din återbäring.

Vi medlemmar bidrar många gånger även på andra sätt men önskar genom CharityRefund på ett enkelt sätt kunna skänka pengar till välgörenhet genom den återbäring shoppingen genererar.

Våra medlemmars åsikter och erfarenhet är för välgörare och vår verksamhetsutveckling en guldgruva och därför kommer du som medlem i vissa fall bli kontaktad för opinionsundersökningar.

Genom den kraft alla medlemmar samlar tillsammans försöker vi även driva på för att förenkla för privatpersoner och organisationer att på sitt eget sätt kunna bidra till civilsamhället.

För dig som vill läsa samtliga användarvillkor så finns de att finna här


Vi medlemmar i CharityRefund vill att det skall vara enkelt att göra skillnad


Fler artiklar


Vi gillar Charity Refund

och du har all anledning att göra detsamma


Bli medlem nu, helt kostnadsfritt!

Utgå från CharityRefund.se varje gång du handlar på nätet så får din favorit-välgörare automatisk en återbäring varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.


  • Gratis medlemskap
  • Handla som vanligt
  • Återbäring på alla köp