Du får upp till 25 kr återbäring hos Autobutler

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Autobutler

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Autobutler erbjuder alltid:

  • En tjänst som underlättar vid bilservice eller reparation
  • Hämtar in offerter från 3 verkstäder nära dig
  • Tydliga offerter med prisgaranti
Autobutler web

Om Autobutler

Autobutler är en tjänst som riktar sig till ägare av motorfordon. Det är en plattform som är till för att underlätta vid bilservice eller reparation genom att hjälpa till att hitta ett bra pris från bilverkstäder som finns i din närhet. Du förklarar vad som ska göras på bilen, därefter får du 3 offerter gratis på verkstäder nära dig som du sedan kan välja att boka in din service på. På sidan kan du även recensera verkstäder samt få råd och vägledning. Är du fordonsägare skapar du en användarprofil gratis på Autobutler.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Autobutler i olika medier:Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Autobutler kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Autobutler

Bra 8.8 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 1796 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Autobutler

Seriös och bra tjänst

Utmärkt

130x24
2019-06-13 Emil Källén
Har testat Autobutler två gånger. Första gången fick jag service + byte av framruta m.m. för 5200:- vilket är ett sjukt lågt pris. Andra gången var det ett mer normalt pris men fortfarande lägre än att gå till vanliga verkstaden. Jag upplever Autobutler som en väldigt seriös tjänst och har faktiskt inte haft något problem alls.

Herregud vilket cirkus!

Mycket dålig

130x24
2019-06-10 A
Herregud vilket cirkus! Först när man får sina 3 offerter och vill göra en djupare granskning och klickar på en utav offerterna och ska kolla tidsbokning och övrig information så har man helt plötsligt "accepterat en offert"? Sen får man ett automatiserat skickat mail att man gjort en "Överenskommelse" med verkstaden och fått en tid bokad. Hur kan ni på Autobutler ta er denna frihet från människan att inte låta en boka tid själv när det passar en och bekräfta på egen vilja? Hur kan ni ej vara kontaktbara? Hur kan ni vara så snabba att bekräfta verkstadsbesök men aldrig vara tillgänliga? Använder ni er av bots? 1. Har ej kommit överens angående något, klickade på en utav offerten som verkade vara intressant INNAN man bokar tid och ska BEKRÄFTA. 2. Du kan ej annulera den offerten själv efter man gjort denna "överenskommelse" 3. Telefonnummer till deras "Care manager" leder ingenstans. 4. Huvudnumret leder till en telefonsvarare som man ska lämna ett meddelande? Blir dock aldrig uppringd. 5. Ni kan skicka ut ärenden på helger men man kan aldrig nå er. Så jag som kund har varken bokat eller bekräftat någon tid, men det har ni gjort åt mig? Vilka skojjare ni är! Lurar in en att klicka på en offert och sedan gör ni en automatiserad "överenskommelsen".

Bra service-sajt.

Bra

130x24
2019-05-16 Stefan Therstam
Bra service-sajt.

Enkelt och snabbt.

Utmärkt

130x24
2019-05-09 Joakim Öhrn
Enkelt och snabbt.

Snabbt enkelt och bra.

Utmärkt

130x24
2019-05-03 Roger
Snabbt enkelt och bra.

Läs fler omdömen om Autobutler