Du får upp till 125 kr återbäring hos BYGGmax

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till BYGGmax

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

BYGGmax erbjuder alltid:

  • Byggvaror av hög kvalitet till ett lågt pris
  • Stort sortiment online
  • 30 dagars öppet köp
Byggmax web

Om BYGGmax

På BYGGmax beställer du dina byggvaror enkelt och snabbt online. Byggmaterial av hög kvalitet men till ett lågt pris för både hemmafixare och proffs. På sajten hittar du även inspiration, idéer och instruktioner inför ditt nästa byggprojekt. Du kan även e-handla direkt i din telefon med hjälp av BYGGmax app.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


BYGGmax i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos BYGGmax kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om BYGGmax

Dålig 3.1 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 84 betyg hos Trustpilot

Betygsätt BYGGmax

Skulle handla i butiken men lagersaldot…

Mycket dålig

130x24
2019-12-09 tomas Skitidet
Skulle handla i butiken men lagersaldot var tydligen fel så kört 6 mil i onödan. FIck besked att det var bara att beställa på nätet så hem igen och gjorde detta. dagen efter får jag besked att jag nu kan hämta varorna i katrineholm, 40 mil enkel resa, dvs de skickar INTE varorna till min hembutik så som han sa till mig, om jag inte vill betala 5000 kr i frakt, kör de med taxi eller vad är det som kostar 5000 för att skicka en lampa? Det enda positiva är att telefonkundtjänsten snabbt svarade och makulerade hela ordern. Blir k-rauta i fortsättningen som iaf kan få hem produkter jag ber om.

Köpt parkett som skadats under…

Utmärkt

130x24
2019-12-04 Christer Egelstig
Köpt parkett som skadats under transporten pga dåligt emballage. Mycket snabb och positiv hantering av reklamationen hos Byggmax kundtjänst. Därtill en fin parkett till mycket bra pris!

Fick vid lev

Utmärkt

130x24
2019-12-04 Stefan
Fick vid lev. en skada på en bräda i ett paket som jag reklamerade. Fick ett helt paket som tröst, snabbt levererat. Mkt. juste behandling av personal.👍🏼👍🏼👍🏼

I find it somewhat ridiculous that the…

Mycket dålig

130x24
2019-12-02 Noora
I find it somewhat ridiculous that the minimum order limit when ordering from the online store is 28 euros. Seriously? It isn't very... well, this day. I found something that Byggmax has and I really need, but after noticing the minimum limit, I'll take my money elsewhere, thanks.

Sämsta bygghandeln

Mycket dålig

130x24
2019-11-27 ANNICA
Att ni inte längre har något att skydda lister och dörrfoder med då det pga längd måste transporteras på kärra är väldigt dåligt, att ni sen tycker man kan köpa en presenning för 299 kr för detta ändamålet är ju bara löjligt. Inte direkt så att man kan använda den vid nästa inköp då det är regn och slabbigt.

Läs fler omdömen om BYGGmax