Du får upp till 125 kr återbäring hos BYGGmax

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till BYGGmax

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

BYGGmax erbjuder alltid:

  • Byggvaror av hög kvalitet till ett lågt pris
  • Stort sortiment online
  • 30 dagars öppet köp
Byggmax web

Om BYGGmax

På BYGGmax beställer du dina byggvaror enkelt och snabbt online. Byggmaterial av hög kvalitet men till ett lågt pris för både hemmafixare och proffs. På sajten hittar du även inspiration, idéer och instruktioner inför ditt nästa byggprojekt. Du kan även e-handla direkt i din telefon med hjälp av BYGGmax app.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


BYGGmax i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos BYGGmax kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om BYGGmax

Dålig 3.3 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 70 betyg hos Trustpilot

Betygsätt BYGGmax

Handlar på butiken i Kållered

Utmärkt

130x24
2019-07-24 Åsa Wallin Gothenburg, SE
Handlar på butiken i Kållered. Personalen är trevlig och hjälpsam. Bra priser och bra produkter.

ALDRIG mer byggmax

Mycket dålig

130x24
2019-07-15 Kent Björk
Hade man kunnat ge minus hade det definitivt blivit så. Var inne och kollade saldo på brädor jag skulle köpa, 6000 meter skulle det finnas, bra tänkte jag och åkte iväg och hyrde släp och begav mig till byggmax för att köpa mina 500 meter. Väl på plats låg det några enstaka brädor kvar så jag pratade med personalen om att fylla på. Svaret jag fick var att dom hade brädorna hemma men packar inte upp varor när det är helg. Va f_n är det för service??? Jag tyckte att dom kunde stå för släphyran då jag förvissat mig om att det fanns 6000 meter i lager men jag kunde inte köpa något för dom har inte tillräckligt med personal när det är helg. Men det kunde dom ju inte göra för det var ju inte deras fel. Åkte istället till ett konkurrent med namnet Bauhaus och där var det inte problem, dom hjälpte till och med att lasta släpen.

Aldrig mer onlineköp

Mycket dålig

130x24
2019-07-12 Marcus theman
Första gången jag beställt online, aldrig mer. Fick 1 av 2 varor som man dessutom skulle få delleverans på utan att en ge ok för en sådan. Och vid delleverans så får man betala frakt på båda. Kommer inte handla online mer

Lovar stort men håller ingenting

Mycket dålig

130x24
2019-07-10 Jonny Norén
Lovar stort men håller ingenting. Handla på Byggmax om ni är beredda på mycket problem, i bästa fall långa leveranstider, ofta ingen leverans alls. Ingen kompensation och unga stackars kvinnor/flickor som får sitta och ta emot klagomålen medan ansvariga sitter gömda.

Krångel med leverans och skadad vara

Dålig

130x24
2019-07-05 Camelia Petriu
Köpte några lister & reglar på nätet som vi skulle hämta själva i butiken, hyrde släp och allt men när sambon kom fram var där helt fel varor förberedda. Han erbjöds komma tillbaka nästa dag och få låna deras släp, men när han kom på avtalad tid hade de inget tillgängligt. Vi fick hemleverans dagen efter men en av listerna var skadad med många fula repor på hela ytan. Personalen var trevlig och försökte lösa det men butiken verkar vara väldigt dåligt organiserad. Det blev betydligt krångligare än vi förväntade oss och det slutade inte ens bra. Hade verkligen valt annat om vi visste.

Läs fler omdömen om BYGGmax