Du får upp till 3.0% återbäring hos Bamba

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Bamba

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Bamba erbjuder alltid:

  • Leksaker, barn och babyprodukter på nätet
  • 365 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt.
Bamba web

Om Bamba

Bamba säljer leksaker, kläder och barn och babyprodukter online. Handla i lugn och ro utan att stressa runt i butik och välj mellan 10 000-tals produkter från hundratals välkända varumärken som till exempel Baby Björn, Britax, Lego, Disney, Matell, BRIO och Sylvanian Families. Alla varor Bambas erbjuder finns i lager. Bamba ingår i Adlibris-gruppen som i sin tur är en del av Bonnier AB.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Bamba i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura Klarna

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bamba kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Bamba

Mycket dålig 2.8 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 95 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Bamba

Nöjd!

Utmärkt

130x24
2019-11-01 Freedisch Wallin
Fick min beställning inom utlovad leveranstid utan några problem.

Konstant längre leveranstid än utlovat

Dålig

130x24
2019-10-30 Jonas Sjöberg
Konstant längre leveranstid än utlovat. Lagersaldo som inte stämmer överens med verkligheten. Men bra priser som gör att man återkommer. Men det finns goda potential för förbättring.

Jättenöjd

Utmärkt

130x24
2019-10-23 Pavlina Dolezalova
Jättenöjd. Perfekt kundservice.

Snabbt och enkelt

Utmärkt

130x24
2019-10-02 Fish and Fishing
Beställde en vagn med sittdel och liggdel, de var redo att hämtas ut hos ombud redan dagen efter. Malin i kundservice-chatten var dessutom supertrevlig. Rekommenderas!

inte mycket som funkade...

Mycket dålig

130x24
2019-09-13 Filippa
Valde att beställa från Bamba just för att de hade Snabbfrakt som val. Uthämtning inom 1-2 dagar stod det, och i min bekräftelse stod det sen angivet datum när det förväntades levereras. Det stod också att man skulle få ett mail när ordern skickats, men när det efter 2 dagar fortfarande inte kommit något mail så kontaktade jag dem. Fick då veta att det verkade vara förseningar i logisitiken och de kunde inte se när min order skulle packas/skickas. Kanske idé att ta bort snabbfraktsvalet då. Kommer inte vända mig till Bamba nästa gång...

Läs fler omdömen om Bamba