Du får upp till 3.0% återbäring hos Bamba

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Bamba

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Bamba erbjuder alltid:

  • Leksaker, barn och babyprodukter på nätet
  • 365 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt.
Bamba web

Om Bamba

Bamba säljer leksaker, kläder och barn och babyprodukter online. Handla i lugn och ro utan att stressa runt i butik och välj mellan 10 000-tals produkter från hundratals välkända varumärken som till exempel Baby Björn, Britax, Lego, Disney, Matell, BRIO och Sylvanian Families. Alla varor Bambas erbjuder finns i lager. Bamba ingår i Adlibris-gruppen som i sin tur är en del av Bonnier AB.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Bamba i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura Klarna

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bamba kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Bamba

Mycket dålig 1.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 89 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Bamba

Supersnabb leverans

Utmärkt

130x24
2019-05-24 Maria
Supersnabb leverans

Beställde ett par kavatskor en torsdags…

Utmärkt

130x24
2019-03-02 Patricia Pålsson
Beställde ett par kavatskor en torsdags eftermiddag. På lördagsmorgonen fanns skorna att hämta ut hos ombudet. Super smidigt!

Katastrofalt e-handelsföretag som…

Mycket dålig

130x24
2019-01-27 Carl
Katastrofalt e-handelsföretag som sannolikt dukar under inom kort. Lade mycket tid på att komponera ihop ett paket med julklappar. Beställningen lades i början av december. Några dagar innan julafton meddelas att paketet iNTE kommer fram innan julafton pga hög belastning. De svarar inte på mail eller på annat sätt för att hantera returen. Och de ger fjuttiga 20 procent på framtida köp som plåster på såren. Överflödigt att konstatera att jag aldrig kommer att använda mig av detta e-handelsföretag några fler gånger.

Fruktansvärt dåligt

Mycket dålig

130x24
2019-01-15 Lina
Fruktansvärt dåligt. Beställde därifrån den 26 december. Igår, 14 januari, hade paketet fortfarande inte lämnats in till avsändaren, men stått som skickat sedan den 8 januari. Skrev detta i chatten och fick som svar att paketet fastnat eller inte scannats. Det de kunde göra för mig var att beställa allt på nytt. Det gjorde dem och idag fick jag besked om att en av varorna var slut. SÄMST. Inte ens en ursäkt.

Butik med bra goodwill!

Medel

130x24
2019-01-12 Andreas
Beställde en vara, innan jul, som skulle ha en leveranstid på ett par dagar. Väntade och väntade, men ingen vara kom. Jag mailade efter två veckor och frågade vart varan tagit vägen. Inget svar. Ser nu, en månad senare, via fakturasidan, att de avbrutit köpet. Fick svar en tid senare om att de beklagar det som inträffat. De skickade sedan varan till mig gratis. Gav dem först betyget 1, men höjer nu till 3,5 eftersom de visar goodwill. De hade nog mycket kring jul, så den perioden representerar nog inte hur deras verksamhet ser ut året om. Kan nu tänka mig att handla där igen.

Läs fler omdömen om Bamba