Du får upp till 3.5% återbäring hos Bodystore

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Bodystore

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Bodystore erbjuder alltid:

  • Hälsoprodukter och träningsartiklar online
  • Miljömedveten hälsobutik
  • Nya erbjudanden varje vecka
Bodystore web

Om Bodystore

Bodystore är en av Sveriges ledande e-butiker med inriktning på kroppsvård, hälsokost och sport och träning, både kläder och utrustning för hemmagymmet. Bodystore erbjuder ett brett sortiment av välkända varumärken, alltid med prisgaranti, från bland annat Holistic, Faith in Nature, Lilly’s Eco clean, Vitamix och Casall Sports Wear.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Bodystore i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Postforskott Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bodystore kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Bodystore

Bra 7.8 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 38 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Bodystore

WOW!!

Utmärkt

130x24
2019-09-30 Anna E
WOW!!! Leveransen???? Jag beställde i lördags, dagen därpå på söndag skickade dom iväg paketet och den kom fram på morgonen på måndag?? Jag trodde inte dom skulle skicka på en söndag. Är ju ingen arbetsdag. Är så tacksam för den snabba leveranstiden

Supernöjd!

Utmärkt

130x24
2019-09-12 Eva
Supernöjd med detta företag o hur de behandlade en reklamation som jag gjorde! Snabbt och trevligt svar och en lösning helt i linje med mina önskemål. Håller med om tidigare omdöme, de bryr sig om sina kunder på riktigt!

Love Bodystore

Utmärkt

130x24
2019-07-24 Malin
Jag älskar verkligen den här online-butiken! En massa bra produkter, jättesnabb leverans, och vänligt kundbemötande på mejl! De har super rabatter väldigt ofta. De har även ett poängsystem för oss stammisar vilket är jättebra, och det känns som att de värnar om sina kunder på riktigt!

I ordered and everything proceed as…

Mycket dålig

130x24
2019-07-19 Robert
I ordered and everything proceed as usual but they ask for your cellphone nr together with your address (for delivery notification) but that is not true. They use that number to spam you with garbage. Since they lied about that I am sure they also sell your contact to other spam companies, never buying here again.

Bra produkter och bra billig/snabb frakt

Utmärkt

130x24
2019-06-23 David
Bra produkter och bra billig/snabb frakt

Läs fler omdömen om Bodystore