Du får upp till 350 kr återbäring hos Boxer

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Boxer

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Boxer erbjuder alltid:

  • Sveriges ledande digital-TV-operatör
  • Kundservice som hjälper till vid problem eller beställningar
  • Erbjuder även internetlösningar
Boxer web

Om Boxer

Boxers verksamhet går ut på att sälja TV-abonnemang, så kallade Boxerabonnemang. Man erbjuder attraktiva programpaket som sänds kodade och som kunden sedan kan abonnera på. Utöver de i dagsläget cirka 40 kodade Tv-kanalerna finns ett antal ”fria” kanaler som man kan titta på okodat och utan kostnad. Vid beställning av ett boxerpaket, om det är första gången, inkluderar man även hårdvaran, själva boxen som gör att man kan titta på kanalerna.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Boxer i olika medier:


Trygg e handel Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Boxer kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Boxer

Mycket dålig 0.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 392 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Boxer

Noll poäng

Mycket dålig

130x24
2019-12-09 Gudrun Eiriksdottir
Får gi en stjärna endast det inte går att gi noll. Varit hos dem ett par år nu och till början fungerade bra men om jag behöver ringa den ohjälpliga kundtjänsten en gång till... jag vill bara gråta. Eller slå sönder någonting.

Mycket dåligt

Mycket dålig

130x24
2019-12-08 Marie Elsby
Mycket dåligt. Vi har varit kund i många år men förtroendet för dom är slut nu. Utan kanaler i 3 dagar och dom skyller på ett stort känt fel som tillkom dag 2, och inte var samma som vårat. Ovanpå det har vi den sämsta fiberinstallatör! IPOnly! Byta är inte att tänka på i dagsläget. Vi kommer att stoppa autogirobetalningarna och vänta ut bindningstiderna. Att det tog hus i helsike och har förändrats så mycket beror på att numera är dom inte oberoende. Dom ägs av C More som ägs av Com Hem som ägs av ....... osv osv. Så hur vi än vänder och vrider på oss är vi fast. Vi funderar alvarligt på att endast ha de marksända kanalerma när dom har släppt greppet om oss.

Har nyss beställt boxer flex tv-får fel kanaler

Mycket dålig

130x24
2019-12-08 Sven Gunnar Lind
Har nyss beställt boxer flex tv. Får fel kanaler än de jag valt online. Email jag skickat gav mig råd men de hjälper inte. Försökt allt. Telefonköerna är väldigt långa till Boxer. Från plats 35 till 27 kostade samtalet cirka 25 kronor. Med andra ord är det nog lönande att ha många fel på produkterna och långa telefon-köer skulle jag tro. MVH

Besviken på Boxer

Mycket dålig

130x24
2019-12-06 Marcus
Boxer fakturerar för en tjänst som fortfarande inte kunnat tas i bruk pga leveransstrul orsakat till stor del av Boxer själva (två månader har gått nu). De vill inte ta något ansvar och kräver att kunden betalar ändå. En bra kundservice hade visat välvilja och väntat med att ta betalt tills dess att tjänsten var på plats och kan börja användas.

Boxer har nu blockerat mitt…

Mycket dålig

130x24
2019-12-05 Jonas Ala-Mäkelä
Boxer har nu blockerat mitt bredandsuttag en vecka efter uppsagd tjänst så mitt nya bolag inte kan koppla på. Kundtjänst ber en bara att vänta. Ett skämt till företag. Skulle aldrig få för mig att skaffa boxer i framtiden.

Läs fler omdömen om Boxer