Du får upp till 5.0% återbäring hos Bubbleroom

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Bubbleroom

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Bubbleroom erbjuder alltid:

  • Kläder och skor på nätet
  • Accessoarer och beauty-produkter
  • Både exklusiva och billiga varumärken.
Bubbleroom web

Om Bubbleroom

Bubbleroom säljer ett brett sortiment av märkeskläder, skor och accessoarer online. Bland varumärkerna hittar man Olay, Nike, Vero Moda, Davidoff, Boomerang, ROXY, Soaked in Lyxury och Tiger of Sweden. Bubbleroom erbjuder även ett community där medlemmarna kan sälja sina egna second hand-kläder, hitta nya vänner eller blogga. Levererar inom Sverige.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Bubbleroom i olika medier:


Visalogo Mastercard Paypal Faktura Postforskott Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bubbleroom kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Bubbleroom

Mycket dålig 2.1 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 180 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Bubbleroom

Sjukt dålig kundservice

Mycket dålig

130x24
2019-06-19 Sarah Zaza Toivanen Kungsgården, SE
Sjukt dålig kundservice. Mejlade om jag kunde makulera en order och fick bekräftat att den var makulerad. Lägger en ny beställning och får några dagar senare två paket.... Mejlar om detta och frågar om kompensation (alltså nån rabattkod eller nåt för att dom gjort fel). Mejlar lite fram och tillbaka och får inte ens något svar på sista mejlet om kompensation. Under all kritik.

Lång leveranstid, dålig service

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Katarina
Lång leveranstid, dålig kundservice. Skickade varorna först efter att jag kontaktat dem och ville avbeställa. Dessutom skickar de SMS-reklam (vilket är värsta sortens reklam) utan att fråga om lov.

Om du gillar leveranser som tar LÅÅÅÅNG…

Mycket dålig

130x24
2019-06-14 erik
Om du gillar leveranser som tar LÅÅÅÅNG tid att få, eller om du gillar den sämsta kundtjänsten någonsin, eller kanske en strulig fakturering eller strul vid returer så rekommenderar jag Bubbleroom starkt! Om du däremot vill ha rätt leverans, en bra kundtjänst och en tydlig faktura så tycker jag du snabbt som tusan ska kryssa ner Bubbleroom och vända dig nån annanstans. Beställ INTE från Bubbleroom, det känns som ett OERHÖRT OSERIÖST företag. I dagens djungel med internetshopping så rekommenderar jag att välja nåt annat klädföretag.

extrema levenstider

Mycket dålig

130x24
2019-06-06 H
Har beställt några gånger från Bubbleroom. Till skillnad från många andra butiker så betalar man en fraktavgift här. Ändå kommer paketet ALDRIG inom två veckor. Aldrig! Man väntar och väntar och väntar. Beställer du från vilken annan butik som helst online så kommer det inom 3-4 dagar. Gjorde en retur en gång, fick påminna två månader efter om att jag inte hört något. När kundservice svarar på mail så är de dessutom väldigt oseriösa i skriften och stavar inte heller rätt. Bojkottar Bubbleroom.

Kjolen som blev en klänning...

Mycket dålig

130x24
2019-06-04 Sofia
Jag beställde en kjol från Bubbleroom, men när leveransen kom hade de skickat en klänning istället (från samma kollektion) Kjolen hade jag tänkt att ha på en studentmottagning två dagar senare, så att returnera och hoppas på att få kjolen i tid fanns inte på kartan. Jag ringde ändå till kundtjänst för att höra ifall det fanns något man kunde göra, det var ju ändå Bubbleroom som gjort fel i det här fallet... Men bemötandet jag fick från kundtjänst var under all kritik, för att få hem kjolen behövde jag göra om beställningen (och då behöva betala en fraktkostnad till) eller så kunde de göra ett sk expressbyte där de var tvungna att ställa ut en faktura på produkten. Kjolen hade jag redan betalat.... Men för att få expressleverans var detta det enda sättet enligt kundtjänst. Utöver att jag skulle behöva betala för kjolen igen tillkom en fakturaavgift! Jag har aldrig varit med om så dålig kundservice, och tillslut kände jag att det inte var värt besväret. Jag skulle ju ändå inte få leverans innan studentdagen.... NI har tappat en kund...

Läs fler omdömen om Bubbleroom