Du får upp till 5.0% återbäring hos Bubbleroom

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Bubbleroom

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Bubbleroom erbjuder alltid:

  • Kläder och skor på nätet
  • Accessoarer och beauty-produkter
  • Både exklusiva och billiga varumärken.
Bubbleroom web

Om Bubbleroom

Bubbleroom säljer ett brett sortiment av märkeskläder, skor och accessoarer online. Bland varumärkerna hittar man Olay, Nike, Vero Moda, Davidoff, Boomerang, ROXY, Soaked in Lyxury och Tiger of Sweden. Bubbleroom erbjuder även ett community där medlemmarna kan sälja sina egna second hand-kläder, hitta nya vänner eller blogga. Levererar inom Sverige.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Bubbleroom i olika medier:


Visalogo Mastercard Paypal Faktura Postforskott Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Bubbleroom kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Bubbleroom

Mycket dålig 2.6 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 193 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Bubbleroom

super service!

Utmärkt

130x24
2019-09-19 Lisa
Eftersom jag ej är hemma än så kan jag ej bedöma själva varan. Men så trevligt bemötande! Beställde en klänning i söndags kväll och skickade ett Mail gällande bekräftelsemail för min order! De svarade inom 24 timmar och fick min bekräftelse på onsdagen! Super smidigt att man även kunde spåra sitt paket! Och idag (torsdag) så hamnade klänningen i brevlådan🤩 vilken service och från jag fått bekräftelse mailet till själva varan så var de inte ens 1 dygn!!! Kommer med stor sannolikhet handla där igen!

Lurad och hemsk service

Mycket dålig

130x24
2019-09-09 Linda Andersson
La en order och det blev tekniskt fel på sidan.Pengarna sändes via PayPal till Bubbleroom men ingen order lagd och de kunde absolut ej hjälpa att lägga den manuellt trots att de hade fått min betalning.De hävdade att pengarna skulle återbetalas direkt men en vecka senare har de mina pengar trots att ingen order finns.De har ej svarat på mail på 3 arbetsdagar och kundtjänsten fruktansvärd.Hur kan det få vara så här?Bemötande och kundtjänst är centrala delar och sitta på någons pengar utan orsak är inte okej.Det är ännu ej löst.....Värsta jag upplevt efter att ha handlat internationellt och nationellt online i många år.Känner mig lurad!

Dyrt att få hem och returnera.

Dålig

130x24
2019-09-04 Nöjd kund
Frakt 39 kr och returfrakt 45 kr.. 👎

Handla inte från Bubbleroom

Mycket dålig

130x24
2019-09-03 Stefan Ekström
Handla inte från Bubbleroom. Blev övertalad av min dotter att köpa en jacka för 2800kr den kom efter 3 dagar. En dryg vecka senare får jag mail om att en till jacka är på väg. Tittar på mitt konto då har dom tagit 2800kr till. Svaret av deras kundservice är att jag måste vänta 14 dagar på att dom får tillbaka varan och sen tar det 2-4 dagar att föra över pengarna. Det är deras tekniska problem som tagit mina pengar då är det helt orimligt att jag ska behöva vänta 30 dagar på att få MINA pengar (dom drog pengarna 29/8) Första och sista ggr. Verkar vara ett återkommande problem hos dom. /Stefan Som svar på ert svar. När första beställningen gjordes så frös er sida och jag var tvungen att börja om. Jag fick ingen info om att ordern gick igenom. Samtidigt var det den andra ordern(4 minuter senare) som skickades först. Att jag som kund ska behöva vänta minst 18 dagar + dom 8 dagar som redan då dom 2800kr som ni felaktigt dragit av mig är helt oacceptabelt och känns inte som ett snabbfotat digitalt företag. Tror er VD borde anamma lite etik och moral från sin förra arbetsgivare HM.

Fina kläder

Utmärkt

130x24
2019-08-27 Lena
Fina kläder. En av min favorit nätbutik ❤️ Jag har aldrig fått fel vara i min beställning. Tycker det låter jättekonstigt när andra skriver att de har fått fel vara. Kanske ni har själv ändrat innehåll i paketet? Jag skulle tro på företaget och inte på det som folk skriver. Människor är olika. Företaget kan inte lura deras kunder är jag säker på.

Läs fler omdömen om Bubbleroom