Du får upp till 4.0% återbäring hos Buildor

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Buildor

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Buildor erbjuder alltid:

  • Det billiga byggvaruhuset på nätet
  • Prisgaranti på alla varor
  • Fri frakt på allt inom Sverige
Buildor web

Om Buildor

Buildor erbjuder sina kunder ett brett sortiment av varierade produktkategorier inom byggvaror och inredning online, badrum, dörrar och fönster, el och belysning, golv och vägg, inredning, kök, trädgård, trädgårdsmaskiner och VVS. Med prisgaranti på alla varor håller man marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Buildor sätter alltid kunden i första rummet och har en snabb och personlig kundtjänst med väl insatta medarbetare för bästa service.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Buildor i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Buildor kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Buildor

Mycket dålig 2.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 1753 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Buildor

Långa leveranstider & dyr retur

Mycket dålig

130x24
2019-06-23 Andreas Åberg
Långa leveranstider samt att man inte får någon som helst uppdatering om sin beställning förrän man själv hör av sig och undrar vad som händer. Dyr returfrakt. 99kr :/

Helt kass

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Lisa
Helt kass. Beställde en elektrisk rökugn som skulle levereras inom 3-6 dagar. Ringde på den 6:e dagen och då sa dom att den gått iväg men att dom inte visste var den befann sig. Sen visade det sig att den inte ens fanns hos leverantören och inte visste när den skulle skulle finnas i lager igen. Detta var till min brors 50-årsdag. Nu har jag ingen present. Kasst som sagt...

Leveranstiderna håller inte

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Fredrik Jönsson
Vi beställde en vara den 1 juni med 2-4 dagars leveranstid. Fick SMS att den skulle komma den 18 juni mellan klockan 12-16 men den kom inte.. På speditörens hemsida står det att varan ligger kvar på Arlanda sedan en vecka tillbaka..

KATASTROF!!!

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Fredrik
Har väntat i över TRE MÅNADER på en vara som skulle ha en leveranstid på 4 veckor. Jag har själv behövt jaga kundtjänst flertalet gånger för att försöka lokalisera varan! När jag sen blir blir lovad en leverans under kommande dagar och inte får den visar det sig att de lagt beställningen fel så att den har skickats till deras kontor istället för mig. När jag får tag på kundtjänst igen blir jag meddelad att den är inte går att hitta där. Den är "borta"???? Jag har fått en namn på vem som tagit emot den på Buildor, men ändå är den "borta"?? Nu har de lagt en ny beställning hos sin leverantör med en förväntad leveranstid på 4 veckor!?!?!? KATASTROF!!!!

Värdelösa förtjänar inte ens en 1:a.

Mycket dålig

130x24
2019-06-13 Sandra
Värdelösa förtjänar inte ens en 1:a. Skickar ingen info om förseningar de vet om. När man ringer kundtjänst får man bara otrevliga svar. Välj ett annat företag.

Läs fler omdömen om Buildor