Du får upp till 4.0% återbäring hos Cykelkraft

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Cykelkraft

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Cykelkraft erbjuder alltid:

  • Cyklar, cykeldelar och mopeddelar på nätet
  • Monterar, justerar och testar alla cyklar innan leverans
  • Fri frakt hem till dörren vid köp av cykel
Cykelkraft web

Om Cykelkraft

Cykelkraft har ett stort utbud av cyklar, reservdelar, kläder, tillbehör och stylingprodukter online. Välkända cykelmärken som Skeppshult, Crescent, Nishiki, Scott och Kross. Cykelkraft erbjuder även tjänsten ”cykelguiden” så att du genom att fylla i frågor om användningsområde, vanligast underlag, etc. får förslag på cyklar som passar just dina behov. Köper du en cykel är det fri hemlevernas, beställer du delar, kläder eller tillbehör tillkommer frakt på 59 kr.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Cykelkraft i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Paypal Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Cykelkraft kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Cykelkraft

Bra 7.0 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 6059 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Cykelkraft

Beställde cykel där det stod att det…

Mycket dålig

130x24
2019-08-22 magnus bomark
Beställde cykel där det stod att det fanns 1 cykel kvar i lager. Och utlovad leverans 7 dagar senare. Efter 11 dagar får jag ett mail där cykelkraft beklagar men felaktig information ifrån leverantören har gjort att cykeln ej finns. Beställer en ny cykel som också blev utlovad leverans inom 7-10 dagar. Får ett datum. Efter ytterligare 3 mejl och beklagande om förseningar så 7 veckor senare får jag ett mejl där står att cykeln har lämnat cykelkraft för leverans hem, synd då för min son att hela sommaren försvunnet på grund av Cykelkraft !!!! UNDVIK CYKELKRAFT SÄGER JAG. NOLL FÖRTROENDE FÖR DETTA FÖRETAG SOM DESSUTOM UTLOVAR SNABBA LEVERANSER....

Varning

Mycket dålig

130x24
2019-08-13 Jennie Andersson
Varning! Handla inte här! Väntat länge på en cykel som de påstod sig ha packat på lagret och skall komma inom kort, för att sedan beklaga sig att cykeln inte alls håller på att packas. Leveransen har blivit uppskjuten 2 ggr (väntat i 1,5 månader, sen i början på juli) och deras sista bud var att det dröjer ytterligare 2 veckor. Personalen känns oseriös i hur de uttrycker sig och nej - HANDLA NÅGON ANNANSTANS!

Undvik

Mycket dålig

130x24
2019-08-09 Johan Westerlund
Undvik! Lockpriser som de inte kan leverera. Väntade flera månader och fick till slut avbeställa. Vänder mig till någon annan cykelbutik istället

Att handla på Cykelkraft är rena…

Dålig

130x24
2019-08-01 Per-Olof Fjällström
Att handla på Cykelkraft är rena lotteriet! I våras beställde jag en Skeppshult herrcykel storlek medium. Fick hem en Skeppshult damcykel storlek large istället. Beställde en annan cykel eftersom det visade sig att den Skeppshult jag ville ha inte längre fanns. Leveransen av den nya cykeln försenades gång på gång. Till slut gav jag upp, och köpte den istället på Cykloteket. Nu senast beställde jag ett par cykelbyxor Endura Humvee. Fick istället hem ett par Endura Gridlock II; en betydligt billigare byxa. Vill man undvika strul, så är det inte Cykelkraft man ska handla av!!

Varning

Mycket dålig

130x24
2019-07-31 Mattias Sundberg
Varning! Beställ inte här! Beställde cyckel, fick ordebekräftelse och allt. Samma dag den skulle levereras ut fick ett meddelande att cyckeln var slut. Blev ombedd att kontakta dem för att få en annan modell sagt och gjort. Blev erbjuden en ny som de lovade skicka direkt. En timme senare ringer de och säger att denna är slut. Blir lovad en annan modell som kostade mer men jag betalda det gamla priset. De lovade skicka den direkt. Efter 5 dagar utan att höra något kontaktade jag dem igen. Då var var den cyckeln slut med. Jag blev erbjuden att betala 2500 till för att få en bättre modell. Då tackade jag nej. Det verkar som att de gör så här för kunna säljade dyrare cycklar än vad man hade beställt ifrån början. Oseriöst. Handla ej här. De positiva omdömen här, luktar personalinlägg.

Läs fler omdömen om Cykelkraft