Du får upp till 8.0% återbäring hos Danskdesign

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Danskdesign

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Danskdesign erbjuder alltid:

  • Störst online på dansk design och inredning
  • Prisgaranti på hela sortimentet
  • Fri frakt vid köp över 350 kr inom Sverige
Danskdesign web

Om Danskdesign

Danskdesign säljer heminredning av exklusiv kvalitet från de mest erkända danska varumärkena inom designvärlden. Sortimentet besår av över 5000 artiklar från mer än 60 välkända märken och designers som Arne Jacobsen, Bernadotte & Kylberg, Holmegaard, Lego, Stelton, Gubi och Rosendahl. Danskdesign erbjuder prisgaranti på alla sina artiklar. Det innebär att om du hittar varan billigare i någon annan svensk butik får du tillbaka mellanskillnaden. Levererar till hela världen.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Danskdesign i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Danskdesign kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Danskdesign

Medel 6.3 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 2 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Danskdesign

Dålig kundservice

Mycket dålig

130x24
2015-07-11 Olov
Jag köpte en taklampa där det enligt produktinformationen skulle ingå upphängning och ljuskälla. Då jag påpekade att detta saknades fick jag svar att produktbeskrivningen var "otydlig" och att detta inte skulle ingå. Enligt tillverkaren av produkten jag beställde ska det dock följa med allt som behövs, vilket Danskdesign inte ens har bemödat sig svara på. Köp inte här!

Mycket bra service!

Utmärkt

130x24
2015-02-25 Hampus Kjellberg Rönninge, SE
Skulle beställa en soffa och var lite osäker på färgval, men fick mycket hjälp med både färg val och utskick av färgprover!

Läs fler omdömen om Danskdesign