Du får upp till 3.0% återbäring hos Discshop

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Discshop

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Discshop erbjuder alltid:

  • Filmer, spel och tillbehör på nätet
  • Fri frakt inom Sverige vid köp över 600 kr
  • Leveranser inom hela EU
Discshop web

Om Discshop

Discshop är Sveriges största näthandelsplats för film och spel. Filmer för både DVD och Blu-ray, TV-spel till Playstation, X-box och Nintendo eller dataspel för PC och Mac och speltillbehör. Du kan även handla musik-skivor, hyra film direkt från sajten och till och med beställa snacks. Discshop erbjuder även sina kunder ett bonusprogram kostnadsfritt, vilket ger en rad olika förmåner beroende på hur mycket man handlar för.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Discshop i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Postforskott Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Discshop kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Discshop

Mycket dålig 2.7 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 60 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Discshop

Jag beställde ett presentkort för 1,5…

Mycket dålig

130x24
2019-07-19 knicken Jansson
Jag beställde ett presentkort för 1,5 månad sen, när jag efter 2 veckor frågade om det, fick jag till svar att det brukar ske utskick i slutet av månaden, inget kom. Efter det har jag skickat ett mail varannan dag och frågat efter mitt presentkort, efter Nio mail fick jag ett svar, med EXAKT samma information som i första mailet om att utskicket sker i slutet av månaden. Påtalat flera gånger att det gått över 1,5 månad och jag har fortfarande inte fått något presentkort och återigen blir man ignorerad, detta är 3:e gången detta sker när jag beställt ett presentkort! Bedrövligt!

Snabb leverans och gör en aldrig…

Utmärkt

130x24
2019-06-28 iza lyberg
Snabb leverans och gör en aldrig besviken! :)

Inget mer från detta företag..

Mycket dålig

130x24
2019-06-20 Kattis
Beställde en film.. Levererades aldrig.. Mejlade.. Dröjde innan Jag fick svar.. När jag väl fick ett svar så var det inte svaret på min fråga.. Gjorde en ny beställning på barnfilmer nu i veckan.. Långa leveranstider uppenbarligen.. Så min reflektion Akdrig mer handla från Discshop.. Kundtjänsten usel.

Jag beställde ett presentkort för 150…

Mycket dålig

130x24
2019-06-08 Daniel Bengtsson
Jag beställde ett presentkort för 150 kr, som skulle skickas med e-post till en vän på hans födelsedag. Han fick inget presentkort och när jag hörde av mig till Discshop, föreslog de efter lång tid att min vän skulle kolla i skräpposten, men där fanns ingenting. När jag bad om att få pengarna tillbaka fick jag inget svar.

många minus efter år av plus

Mycket dålig

130x24
2019-04-30 Anna
Helt vansinnigt att man ska behöva betala returfrakt 90kr för sex filmer dvd-filmer! Ingen retursedel ens utan man skulle enbart skriva på ett vitt papper och tejpa fast och sätta på frimärken. Varit så sjukt nöjd tidigare så detta tog priset. Aldrig igen.

Läs fler omdömen om Discshop