Du får upp till 6.0% återbäring hos Drytrend

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Drytrend

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Drytrend erbjuder alltid:

  • Allt för ditt badrum i samma butik
  • Välkända produkter och varumärken
  • 30 dagars öppet köp
Drytrend web

Om Drytrend

Drytrend har allt för ett vackert och lyxigt badrum. Badrumsprodukter från över 160 varumärken. Badrumsinredning, förvaring, badrumsmöbler, belysning, mosaik och badrumsdetaljer som tvålar, handdukar, oljor och doftljus. Exklusiva märken från bland andra L:A Bruket, Mosaic Sweden, Sonia Rykiel, Guzzini, Savon de Marseille och Villeroy & Boch.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Drytrend i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Drytrend kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Drytrend

Medel 5.5 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 4 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Drytrend

Kundtjänsten som är ur tjänst

Dålig

130x24
2014-09-09 Patrik Wassberg
Jag väntar på en strykbräda från Drytrend. Tyvärr kommunicerar de inte alls - ingen bekräftelse på att vara är på väg, ingen vara, inga svar på mina mail och ingen service från "kundservice". Hoppas att de snart går i konkurs och lämnar utrymme för mer seriösa handlare. Patrik Wassberg, Göteborg

Snabb leverans

Utmärkt

130x24
2012-06-07 Kristina Berglund Stockholm, SE
Snabb leverans och bra bemötande. Kommer handla där igen.

Helt sjukt!!

Mycket dålig

130x24
2012-02-06 Thomas jönköping, SE
Köpte badrumshörn och blandare. 2-7 dagars leveranstid. Skulle inte va några problem alls. Dag 8 står hantverkare hemma. Dag 9 ringer drytrend och säger att grejerna kommer dag 11. Dag 11 ringer jag o kollar, får beskedet att grejerna är en vecka försenade. Envecka senare ringer jag o frågar igen och de säger att grejerna kommer om 3 dagar. Efter allt trassel går jag och köper ett badrumshörn i butik. När drytrends grejer kommer så har det gått lite mer än en månad. Skall skicka tbax grejerna till dom, men dom säger att jag måste vänta på retursedel. 3 veckor senare så väntar jag fortfarande på retursedel. Ringer dom och de säger att jag måste checka detta och återkommer imorgon. (detta var i mitten på förra veckan) jag väntar än.

Super butik

Utmärkt

130x24
2011-01-04 Christina Andersen
-Hurtig levering -Gratis porto -God kurs - Forsvarlig indpakning Handler der gerne igen!!!

Läs fler omdömen om Drytrend