Du får upp till 8.0% återbäring hos Flowerhouse

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Flowerhouse

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Flowerhouse erbjuder alltid:

  • Skicka blommor med blombud till nära och kära
  • Leverans samma dag i hela Sverige
  • 100% nöjd-kund-garanti
Flowerhouse web

Om Flowerhouse

Flowerhouse erbjuder ett stort utbud av vackra blommor och buketter online. Över 500 produkter att välja bland för alla tillfällen, födelsedagsblommor, kärleksbuketter, krukväxter och begravningsblommor. Du kan även skicka chokladaskar och nallar. Beställ innan kl. 13.00 på vardagar och kl. 11.00 lördagar för att få blomleverans samma dag. Det går ej att få blombud söndag eller helgdag.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Flowerhouse i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Paypal Faktura Klarna

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Flowerhouse kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Flowerhouse

Mycket dålig 2.5 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 41 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Flowerhouse

Beställde buketteten försommarkärlek av…

Mycket dålig

130x24
2019-08-06 ali qazi
Beställde buketteten försommarkärlek av storlek elegant. Fick en bukett levererad som innehöll betydligt mycket mindre blommor och var mindre än den buketten som visades på bilden. Den som visades på bilden var också av storlek elegant. Såg inte ens ut i närheten som på bilden. Sen så är rescensionerna på deras hemsida en bluff, det går inte att rescenesera och medelbetyget ligger på 5. Jämför man det mer resterande omdömen från till ex trustpilot så stämmer det inte ihop med verkligheten.

Ej att lita på!

Mycket dålig

130x24
2019-05-31 Sara
Såklart får man ett samtal strax före planerad leverans om att det man beställt är slut (som va det enda fina de hade), så jäkla dåligt skött, mycket besviken.

Aldrig igen!

Mycket dålig

130x24
2019-05-28 Kim Johansson
Betalade 500kr för en bukett som var floristen val. Det slutade med att buketten som levererades bestod av 50%gräs (jag menar verkligt gräs som du kan hitta när en gräsmatta inte klipps regelbundet) samt 6 blå blommor or 5 tistlar. Rent skräp. Tur att jag inte berättade för mor som fick den vad den kostade. Det står helt ärligt ut som att de hade plockat ihop buketten på saker de hittade på vägen hem till henne

Undvik floristens val

Mycket dålig

130x24
2019-05-14 Nicole Swan
Undvik floristens val! Beställde detta och fick en väldigt trött Aloe Vera växt istället för den fina blomma som visades på bilden. Jag kommer aldrig använda flowerhouse igen!

Helt perfekt service

Utmärkt

130x24
2019-03-26 Natalie Sabina Lidén
Helt perfekt service, vackra blommor som levererades i tid. Beställer gärna igen. Tack!

Läs fler omdömen om Flowerhouse