Du får upp till 150 kr återbäring hos Flygvaruhuset

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Flygvaruhuset

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Flygvaruhuset erbjuder alltid:

  • Nordens ledande resebolag online
  • 1
  • 6 miljoner sålda resor 2014
  • Tillämpar resegarantin
Flygvaruhuset web

Om Flygvaruhuset

Flygvaruhuset vill erbjuda marknadens lägsta priser på resor och har ett brett utbud på resor, boende och hyrbilar. Flygvaruhuset jämför 650 olika flygbolag, 240 000 hotell och semesterbostäder och hyrbilar i över 90 länder. Man är medlem i Svenska Resebyråföreningen och har statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Flygvaruhuset i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Flygvaruhuset kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Flygvaruhuset

Dålig 4.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 3 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Flygvaruhuset

Otrevlig personal hos supporten

Mycket dålig

130x24
2018-06-12 Joel
Otrevlig personal hos supporten. Oärliga vid tillägg av baggage (de berättade inte att man kunde göra det på deras hemsida). Väldigt diffus angivelser för att tjäna pengar. Serviceavgift på 200 kr om man ska ha hjälp

Dålig service

Mycket dålig

130x24
2018-05-03 Marie
Dålig service. Boka direkt via flygbolaget istället! Ringt ett antal gånger och suttit i lång kö. Dessutom gav de inkorrekt information. Köp inte tillvalen, känns helt som lurendrejeri. Sista gången jag bokar något via detta företag.

Dolda avgifter och spam

Mycket dålig

130x24
2015-01-05 Mats Söderhäll
Efter att man svarat på massor av dumma frågor och angett all information så lägger dom plötsligt på en kortavgift på 150kr på det pris som dom hela tiden visat och som dom visat på prisjämförelsidor. Dålig stil på gränsen till bedrägeri tycker jag. Dessutom tog det mindre än tio minuter från det att jag köpte en biljett till att dom började skicka spam trotts att jag valde att inte ta emot "nyhetsbrev". Jag har kontaktat företaget ett tiotal gånger men dom ljuger mig rätt upp i ansiktet och lovar att dom inte ska spama mer, bara för att några veckor senare ertappas med att både spama och att ha sålt personuppgifterna vidare till något annat företag.

Läs fler omdömen om Flygvaruhuset