Du får upp till 7.0% återbäring hos Frapp

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Frapp

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Frapp erbjuder alltid:

  • Heminredning och hemelektronik online
  • Välkända varumärken
  • Fraktfritt inom Sverige vid köp över 500 kr
Frapp web

Om Frapp

Hos Frapp hittar du ett brett sortiment på heminredning, köksartiklar och presenter från välkända varumärken som Mairo, Stelton, Kenwood, Micki Leksaker och Ankarsrum. Cirka 12 000 produkter från 100 varumärken. Allt från kaffe- och köksmaskiner, bestick, skärbrädor, grytor och knivar till inredningsprylar för både inom- och utomhusbruk.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Frapp i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Frapp kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Frapp

Bra 7.5 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 17 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Frapp

Trevlig kundtjänst! Nöjd med beställningen som helhet!

Bra

130x24
2019-04-29 Ann1e
Uppdatering: Frapp hörde av sig som de skrev i svaret nedan. Väldigt trevlig kundtjänst. Jag blev väl bemött och är nöjd med kompensationen. Kan rekommendera Frapp! Originaltext: Jag beställde en vattenkokare. Leveransen blev försenad och ingenting hördes. Nör jag kontaktade kundtjänsten beklagade de detta och meddelade att vattenkokaren inte kommit till frapp med senaste leveransen från leverantören. Varför visste de inte men lovade att kolla upp saken. Sedan fick jag via epost veta att vattenkokaren hade hittats och genast skulle postas till mig. Som tur kom den fram i tid eftersom den köptes som en present. Tyvärr var förpackningen skadad, inte alls roligt att ge som present åt någon. Ändå var postpaketet i fint skick så skadorna på vattenkokarens förpackning har frapp varit medvetna om då vattenkokaren postats. Ger inget bra intryck. Har ändå betalat en hel del för vattenkokaren. Tyvärr hade jag inte mera möjlighet att reklamera eftersom det var för nära inpå. Hoppas att mottagaren blir nöjd med den och att den fungerar!!!

Mycket nöjd

Utmärkt

130x24
2018-12-05 Tilda
Mycket nöjd! Jag var först tveksam eftersom jag aldrig hört talas om Frapp, men efter att ha googlat omdömen och sett att dom använder sig av klarna och fakturabetalning bestämde jag mig för att prova. Leveransen kom på bara några dagar, felfritt skick och mycket bra pris! Fakturan låg i paketet och om man skall påpeka något negativt så är det att dom tar 25kr för en pappersfaktura som ändå dyker upp och kan betalas i klarnas app.

Supernöjd

Utmärkt

130x24
2018-07-03 MissAwesome
Supernöjd! Beställde Riedel glas och fick leveransen inom 24 tim. Glasen var väl paketerade och hela. Absolut inget att klaga på. Kommer att handla från dom igen.

Beställde Jabobsen väckarklocka som …

Mycket dålig

130x24
2018-02-09 Hasse
Beställde Jabobsen väckarklocka som skulle levereras inom 2 till 6 dagar enligt hemsidan. När jag inte hört något efter 2 dagar ringde jag för att kolla när leveransen skulle ske. Fick till svar att varan var slut hos leverantören och var fördröjd med c:a 14 dgr. Deras lager ligger alltså hos leverantören! Dåligt!!!

Helt okej.

Utmärkt

130x24
2018-01-10 Nils0scar
Gjorde beställningen i fredags kl 11:30. Lampan kunde hämtas ut i tisdags. Lampan skickades i sin originalkartong. Inget var trasigt. Har ej behövt använda deras kundtjänst. Helt okej enligt mig.

Läs fler omdömen om Frapp