Du får upp till 4.0% återbäring hos Granngården

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Granngården

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Granngården erbjuder alltid:

  • Allt inom växtodling och djurhållning
  • Grönare odling – gladare djur
  • Leveranstid på 1-3 dagar
Granngarden web

Om Granngården

Hos Granngården hittar du allt för trädgård, villa och djur och lantbruk. Varumärken som Doggy, Royal Canin, Fiskars, Kärcher och Ekeby. Granngården är en riksomfattande kedja med 109 fysiska butiker över hela landet men som även erbjuder postorder och e-butik.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Granngården i olika medier:


Trygg e handel Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Granngården kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Granngården

Mycket dålig 1.4 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 55 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Granngården

Haha det var ett skämt att beställa…

Mycket dålig

130x24
2019-07-19 Andre kevenmark
Det var ett skämt att beställa från dom på Internet. Efter du gör din beställning bli det helt tyst, svarar inte när man ringer butiken och kundtjänsten kan inte svara på dina frågor. Vilka skojare

Mycket besvär, ingen vara levererad

Mycket dålig

130x24
2019-07-06 Lisa S
Provade att beställa via nätet med leverans till närmaste butik, fungerade inte alls. Fick ingen orderbekräftelse via mail men pengarna hade dragits. Efter att ha spenderat ca 1 h med att ringa kundtjänst och prata med olika personer och bli kopplad till butiken och sedan hänvisad tillbaka till kundtjänst visar det sig till slut att lagersaldot på onlinebutiken inte var uppdaterat och att produkten jag beställde var slut. Får nu pengarna tillbaka men mycket besvär för att handla något som jag inte kunde köpa.

Levererar inte korrekt produkter samt usel kundsupport!

Mycket dålig

130x24
2019-07-02 Johan
Ska man sammanfatta det hela så har Granngården icke fungerade betalningsfunktion på hemsidan, oärlig kundsupport, extremt opraktiska alternativ för hemleverans, godtycklig tolkning av giltiga leveranser samt skickar helt fel produkter. Här är min historia kring när jag skulle beställa en vit vinbärsbuske med längden 80-100 cm via deras hemsida. (1) Det gick inte att betala med kort på hemsidan, jag kom varje gång till en 404-sida. Kundsupporten låtsades vara ovetande när jag hörde av mig. Men efter fyra misslyckade försök erkände de att de haft problem hela veckan och bad mig använda faktura istället. I samband med den beställningen skapade jag även ett konto på deras hemsida. Då visade det sig att jag lagt 4 beställningar med kort och 1 med faktura. Något som tog mig en massa tid att styra upp i efterhand. (2) Leverantören Granngården använder (DHL) erbjuder enbart leverans på arbetstid som dessutom måste kvitteras, vilket gör att om du beställer något från Granngården så får du vackert arbeta hemifrån hela dagen för att ta emot varorna. Om du har den möjligheten dvs. Detta framgår inte vid beställningen. Dessutom kom leveransen drygt 2 timmar efter det tidspann som utlovades dvs min leverans skulle dyka upp mellan 10-14:00 men dök i praktiken upp strax efter 16:00. (3) När leveransen väl dök upp så visade det sig att de skickat en 150 cm lång monsterplanta som inte alls passar in bland mina befintliga buskar. När jag hörde av mig till dem angående detta så kom inget svar på över en vecka. När svaret väl kom så var beskedet att de mäter från kruka till där grenverket börjar, vilket faktiskt var exakt 100 cm. Jag antar att om jag hört av mig och sagt att den längden var för kort så hade de istället mätt plantan mellan rothals och toppen på kronan istället. Något de såklart alltid kan göra eftersom de inte skriver ut på hemsidan hur plantlängden mäts. Utöver den överdrivna längden så är plantan otroligt sned/asymmetrisk i kronan, vilket gör att ingen kund någonsin hade valt denna om de sett den i butik. (4) Nu två veckor senare har vinbären börjat mogna till vackert röda bär istället för de vita vinbär som jag faktiskt beställde. Mitt tips är att om möjligt undvika Granngården då det finns ett flertal mycket bättre alternativa leverantörer av liknande produkter och tjänster på marknaden!

2 månaders leveranstid

Mycket dålig

130x24
2019-06-25 customer
Köpte robotgräsklippare med installation. Installationen tog mer än två månader att genomföra, långt ifrån vad som lovats i butiken. Bortförklaringar är en massa olyckliga omständigheter, men sanningen är förstås att fler köpt än de kan hantera och sedan saknas vilja och förmåga att lösa problemet. Supporten svarar inte, ringer inte upp, dyker inte upp på bokade tider. (!) Utan att överdriva en av mina sämsta köpupplevelser någonsin.

Aldrig mer!

Mycket dålig

130x24
2019-06-11 Jimmy
Aldrig mer! Visserligen stod det att de hade högtryck och att det var längre leveranstid. MEN efter 2 veckor ringer de och säger att halva orden inte kan levereras 😮 om jag inte går med på byte....nästa problem är då leveransen med DHL (inte mitt val) mycket problem och fortfarande inte löst för en kartong med levande växter. Bauhaus och Blomsterlandet har lyckats bättre säger jag som skickar efter mycket! 👎

Läs fler omdömen om Granngården