Du får upp till 7.0% återbäring hos Grizzly Zoo

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Grizzly Zoo

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Grizzly Zoo erbjuder alltid:

  • Djurartiklar till hund, katt, smådjur, fågel och fisk
  • Fri frakt vid köp över 500 kr
  • Snabba leveranser direkt hem till dörren
Grizzly zoo web

Om Grizzly Zoo

Grizzly Zoo har ett brett och prisvärt sortiment av hundfoder och kattfoder och andra djurartiklar för hund, katt, fisk, fågel och smådjur. Hög kvalitet på alla produkter från varumärken som Purenatural, Eukanuba, Nootie, Vitakraft, Bozita och Tetra. På Grizzly Zoo kan du även prenumerera på foder.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Grizzly Zoo i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Grizzly Zoo kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Grizzly Zoo

Bra 7.0 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 64 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Grizzly Zoo

Snabb leverans

Utmärkt

130x24
2019-11-16 Julia Piow
Snabb leverans, inga konstigheter!

Supernöjd!

Utmärkt

130x24
2019-08-20 Ewa S
SUPERSNABB leverans (med Budbee)! Produkterna kom dagen efter min beställning!! Mycket väl förpackade! Rekommenderas å det varmaste!!

Bra butik med sexig personal 🤤

Utmärkt

130x24
2019-07-18 Pierre-William Terrac
Bra butik med sexig personal 🤤

Fy så arg jag är

Mycket dålig

130x24
2019-06-22 Yvonne Eriksson
Fy så arg jag är. Har en njursjuk katt som slutade äta på Midsommaraftonskvällen. Idag insåg jag att jag måste åka och köpa något annat foder och dom enda som har öppet (trodde jag) är Arken Zoo. Kollade först hemsidan på Erikslund i Västerås som är enda butik som säljer vet. foder. På hemsidan står att det ska vara öppet, kollar även fb och där stod det "öppet nu". Ringer för säkerhets skull oxå, det är nästa besvikelse att dom har tagit bort telefonnr till butikerna och att då bara ha en fungerande telefon på kontorstid SKÄMS ARKEN ZOO, är uselt gammalmodigt. Där fanns inget röstmeddelande som talar om särskilda öppettider. Cyklar den milen det är för att mötas av en butik som är STÄNGD och inte ens där fanns något meddelande om särskilda öppettider. Det enda som nu återstår är om han inte börjar äta är Taxi till Strömsholm. USCH FY SÅ DÅLIGT. Börja med att återinföra direkttelefon nummer till butikerna och sen uppdatera hemsida och fb med gällande öppet tider. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor hade jag gjort det

Suveränt bra!

Utmärkt

130x24
2019-05-22 Björn
Beställde varor till kampanjpris i söndags kväll. Idag onsdag när jag kom hem stod varorna på verandan! Högsta betyg till Arken Zoo och till PostNord och dess ypperliga lantbrevbärare! EDIT: Vid min senaste beställning gick det ännu snabbare. Beställde i söndags och idag tisdag stod paketet på trappan när jag kom hem. Kan väl inte bli så mycket bättre?

Läs fler omdömen om Grizzly Zoo