Du får upp till 3.5% återbäring hos Gymgrossisten

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Gymgrossisten

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Gymgrossisten erbjuder alltid:

  • Allt inom kost, träning och hälsa
  • Ett av världens största företag inom försäljning av prestationshöjande kosttillskott
  • Prisgaranti och fria returer
Gymgrossisten web

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten är Nordens ledande e-butik inom kosttillskott och träning till marknadens bästa priser. Alla kosttillskott, sportprodukter och träningskläder är av högsta kvalitet från kända märken som Star Nutrition, Muscle Tech, SmartSupps, Craft och Björn Borg. Gymgrossisten är en del av Qliro Group som är en av de största e-handelskoncernerna i Norden.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Gymgrossisten i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Postforskott Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Gymgrossisten kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Gymgrossisten

Medel 5.3 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 66 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Gymgrossisten

Bara positivt år efter år

Utmärkt

130x24
2019-10-28 carpe diem Karlsson
Bra webbsida, bra priser, enkelt att beställa, snabb leverans och bäst av allt är att ni har kompetent personal, som svarar snabbt, är kunniga, trevliga och lösnings orienterade! Mkt nöjd kund/kunder!

ikke stol på annmeldelsene...

Mycket dålig

130x24
2019-09-29 dndfm
de håndplukker anmeldelsene som vises på nettsidene deres om produktene. kjøpte varer fra de som var rett og slett uspiselig. sendte inn flere anmeldelser men ingen av de er tilgjengelig på nettsiden, antar at de vil først tømme lager for å minimere tap før anmeldelsene blir tilgjengelig(ble sendt inn for 2 uker siden). Veldig uærlig og uetisk kundebehandling.

Bra urval - Usel leveransfilosofi

Medel

130x24
2019-09-03 Jönsson
Bra urval, har haft bra upplevelse av support. Leveranser är dock skamligt. Betalar du inte för "1 day delivery" så tar det alltid (minst) ett extra dygn att få ditt s.kit packat. Konkurrenterna packar dina grejer på 2 timmar oavsett vad f.an du beställt eller betalat för frakten. Gymgrossisten lägger dig i en väntehög om du inte beställt 1 day delivery. Vilket räcker för mig för att jag ska hålla mig borta om jag inte blir tvungen till undantag. Short term thinking at its finest.

Dret

Mycket dålig

130x24
2019-08-15 ThePerfectionizt
Dret! Deras leveranser är helt åt h-vete. Handla inte här om du vill se dina varor.

Oftast bra rabatter med kampanjer på…

Bra

130x24
2019-08-13 JP
Oftast bra rabatter med kampanjer på utvalda varor. Snabba leveranser.

Läs fler omdömen om Gymgrossisten