Du får upp till 5.0% återbäring hos Hobbex

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Hobbex

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Hobbex erbjuder alltid:

  • Skojiga prylar för en aktiv fritid
  • Gör varje dag lite roligare
  • 1 års garanti på alla varor
Hobbex web

Om Hobbex

Hos Hobbex hittar du det mesta för en rolig fritid, radiostyrda bilar, leksaker, modellbyggen, drönare, maskeradkläder och luftvapen. Man är marknadsledande inom ett antal produktområden som Hobbyprylar, Radiostyrt, Skytte och Gadgets. Ett brett utbud av välkända varumärken som till exempel Colt, Airfix, Spectrum, E-Blue och GoPro. Hobbex levererar endast i Sverige, i normalfallet inom 1-3 dagar.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Hobbex i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Hobbex kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Hobbex

Mycket dålig 2.8 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 14 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Hobbex

Överprisatt dåliga märken

Mycket dålig

130x24
2019-12-04 Nikola
Säljer numer bara dåliga kopior av te.x elscootrar etc till priser som är skrattretande.. Samma drönare som du kan hitta på andra sidor har du på jobbet för 1000kr mer..

Gjorde en beställning av batterier till…

Mycket dålig

130x24
2019-01-18 Peter
Gjorde en beställning av batterier till min traxxas innan nyår o enligt hemsidan skulle produkten finnas i lager. Har fortfarande inte hört ett ljud från hobbex och ordern är fortsatt "under behandling". Vill man hänga med i rejset som nätbutik har detta företag en del att arbeta med. Hälsar Peter Jansson

Nu börjar jag bli riktigt trött

Mycket dålig

130x24
2019-01-03 Sebastian Söder
Nu börjar jag bli riktigt trött. Jag har haft ett garantiärende igång med hobbex i snart 2 månader. De tog över en månad innan jag ens fick återkoppling på produkterna jag skickat in och då fick jag ta kontakt med dem själv. Efter 2 månader har jag fortfarande ingen aning vart mina produkter är eller hur dem tänkt lösa ärendet. Dem skyller bland annat på att dem flyttat sin serviceavdelning till nya lokaler. Helt otroligt dåligt.

Inget som helst intresse från…

Dålig

130x24
2018-09-02 Joakim Eriksson
Inget som helst intresse från kundservice att meddela kunden om att grejerna som är beställda inte levereras inom utsatt tid. Två gånger har jag inte fått det jag har beställt. Ett väldigt rörigt företag som jag undviker att göra affärer med i framtiden.

Lovar mer än dom kan hålla

Mycket dålig

130x24
2018-07-30 Jens
Lovar mer än dom kan hålla. Ringer aldrig tillbaka. Är ej kunniga på något dom säljer. Dom ska nog hålla sig till vattenpistoler & radiostyrda bilar. Sämst. Kass.

Läs fler omdömen om Hobbex