Du får upp till 4.0% återbäring hos Klockkungarna

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Klockkungarna

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Klockkungarna erbjuder alltid:

  • Klockor på nätet
  • 90 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt
Klockkungarna web

Om Klockkungarna

Klockkungarna säljer klockor på nätet. Tillhandahåller stort produktsortiment med över 3000 herr- och damklockor från mer än 30 olika kvalitativa varumärken som till exempel Michael Kors, Nixon, DKNY, Diesel och Ferrari. Klockkungarna erbjuder alltid 3 års garanti på sina klockor.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Klockkungarna i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Klockkungarna kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Klockkungarna

Dålig 3.5 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 29 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Klockkungarna

VARNING!

Mycket dålig

130x24
2019-03-31 Alexander Wage
VARNING! Köpte en klocka som gick sönder kort efter att jag fått den. Efter att ha varit kontakt med företaget så skickade jag tillbaks klockan. Efter någon månad utan återkoppling började jag undra när dem skulle skicka tillbaka den. Efter ett tag svarade företaget att klockan var på gång. Sen kom den aldrig! Detta fortsatte och reklamationsnämnden rekommenderade företaget att skicka tillbaka pengarna till mig men det har dem absolut inte gjort. Akta er för detta företaget för dem är bedrägare.

Fantastiskt nöjd över de klockor jag…

Utmärkt

130x24
2019-02-14 Petra Florin
Fantastiskt nöjd över de klockor jag köpt

KÖP INTE FRÅN DEM!

Mycket dålig

130x24
2018-11-15 Marianna K. Pawlak
Fick en dyr klocka i present från en väninna, den slutade fungera efter 2 dagar. Jag skicka in klockan på lagning för snart 4 månader sedan...Jag har inte fått något svar på mina mejl (över 50 stycken) och har inte heller fått tillbaka klockan....MYCKET BESVIKEN

VARNING

Mycket dålig

130x24
2018-06-28 Merja
VARNING. KÖP INGET HÄRIFRÅN!! Man får inte varan. Bluff. Köpte en klocka som skulle vara 50 års present till min man för snart 1 månad sedan. Hade mejlkontakt med de om gravering och de svarade snabbt. När jag fick mejl om att klockan postats och snart skulle få spårnummer så hände inget mer. Inga svar på mejl och telefonnumret fungerar inte. KONKURS?

Beställde en klocka

Mycket dålig

130x24
2017-11-26 KVVV
Beställde en klocka. Där leverans tiden skulle bara 5-8 dagar. Fick inget efter 2,5 Veckor skriver ett mail till dem då det skulle vara svar inom 24 timmar har inte fått något ännu. Har inte fått någon klocka beställdes för över en månad sedan. Har inte fått något svar från kundservice på 3 veckor. still counting.... Har avbeställt ordern via mejl det ända sättet. Hoppas de har sett det och inte skicka den till mig då jag inte tänker betala för det. Se även att denna sida har inte fått något bra omdöme sedan 2015. Har företaget gått i konkurs?

Läs fler omdömen om Klockkungarna