Du får upp till 150 kr återbäring hos Linas Matkasse

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Linas Matkasse

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Linas Matkasse erbjuder alltid:

  • Veckans middagar inklusive recept, hem till dörren
  • Ät god, sund mat och spara tid
  • Fri hemleverans
Linas matkasse web

Om Linas Matkasse

Linas Matkasse erbjuder ett stort utbud av matkassar med goda råvaror, varierade veckomenyer och levererade hem till dig för tillagning. Måltiderna är näringsriktigt komponerade för att ge en bra balans mellan fett, protein och kolhydrater. Kassarna som du kan välja på är för mellan 3-5 middagar per vecka; Linas Originalkasse, Linas Lättlagade Kasse, Linas Snabba kasse, Linas Barnkasse, Linas Vegetariska Kasse, Linas Inspirationskasse och Linas Kasse för två.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Linas Matkasse i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Linas Matkasse kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Linas Matkasse

Mycket dålig 2.0 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 71 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Linas Matkasse

Kära Linas Matkasse!

Mycket dålig

130x24
2019-08-14 Lexip
Kära Linas Matkasse! Önskade att ni vårdade kunder på samma sätt som ni ger bild av att måna om matvaror. Ibland gör även de bästa företagen fel. Ibland blir det fel. Skillnaden mellan ett seriöst och månande företag och ett ignorant är hur man bemöter kunder och hur man agera för att vända missnöje. Ni har en del att jobba med. Aldrig mer Linas matkasse för vår del!

Spenderat minst 40000 kr hos Lina och får dålig service.

Mycket dålig

130x24
2019-08-14 Emelie
Har varit kund i exakt ett år och har spenderat minst 40000 kr hos Linas Matkasse och har varit väldigt nöjd, tills idag. Då jag av misstag har råkat boka på en kasse som jag hade bokat (tagit fel månad) och ber om att få skicka den till en annan adress, (6 dagar innan den faktiska leveransen) får veta att det inte alls går att ordna så valde jag att säga upp min prenumeration helt och hållet. Denna typ av ickeservice för en trogen kund gör att jag inte kan rekommendera denna typ av företag när det ska vara så svårt att ändra (en enda gång) en mottagaradress inom Stockholmsområdet sex dagar innan leverans är för mig inte kundvänligt. Detta resulterar ju också att en tidigare kund som rekommenderat Linas som matkasse tidigare nu berättar om detta bemötande för vänner och kollegor vilket gör att dessa inte kommer att boka från Linas utan också då väljer en annan matkasse. Kedjereaktion. Tråkigt men sant.

Gammal mat

Mycket dålig

130x24
2019-07-24 Erik
Rutten mat. VARNING

Katastrof

Mycket dålig

130x24
2019-07-23 Björn Andersson
Katastrof. Välj ett annat bolag

Oskäligt dyrt och mindre spännande…

Mycket dålig

130x24
2019-07-23 staffan
Oskäligt dyrt och mindre spännande smak, lite mat.

Läs fler omdömen om Linas Matkasse