Du får upp till 150 kr återbäring hos Linas Matkasse

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Linas Matkasse

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Linas Matkasse erbjuder alltid:

  • Veckans middagar inklusive recept, hem till dörren
  • Ät god, sund mat och spara tid
  • Fri hemleverans
Linas matkasse web

Om Linas Matkasse

Linas Matkasse erbjuder ett stort utbud av matkassar med goda råvaror, varierade veckomenyer och levererade hem till dig för tillagning. Måltiderna är näringsriktigt komponerade för att ge en bra balans mellan fett, protein och kolhydrater. Kassarna som du kan välja på är för mellan 3-5 middagar per vecka; Linas Originalkasse, Linas Lättlagade Kasse, Linas Snabba kasse, Linas Barnkasse, Linas Vegetariska Kasse, Linas Inspirationskasse och Linas Kasse för två.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Linas Matkasse i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Linas Matkasse kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Linas Matkasse

Mycket dålig 2.4 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 66 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Linas Matkasse

Otrolig prishöjning

Mycket dålig

130x24
2019-07-04 Kund
Otrolig prishöjning. 140 kronor på en gång med hänvisning till att fler ingredienser ska ingå och att "restaurangkänsla" ska erhållas. Listan på produkter som ska finnas hemma är nu längre än den var tidigare och någon restaurangkänsla har jag inte erhållit. Vad jag nu erhållit är ett sopberg med plastgrejor som ska återanvändas (inte realistiskt då de inte håller). Stora kartonger med mat som knäcker ryggen på både bud och kund om man inte är stark och frisk Nej tack, Linas. Från en femma till en etta på mycket kort tid!

Nej tack till Linas matkasse

Mycket dålig

130x24
2019-07-01 A
Fick ett mail om en kampanj som innehöll både 100 kr rabatt på två kassar och en Sodastream på köpet. Efter första leveransen märker jag att det ändå har dragits fullpris och kontaktar då kundtjänst. Får som svar att jag inte har beställt inom anvisade datum vilket jag vet med mig att jag har gjort. Erbjuds ingen kompensation för deras misstag.

Har varit kund förut och hade då en…

Mycket dålig

130x24
2019-06-28 Lotta
Har varit kund förut och hade då en trevlig upplevelse. Denna gången är det riktigt dåligt. Kvalitén och de fina recepten de hade innan är inte samma längre. På hemsidan står det att kassen numera lådan ska levereras mellan 17 och 19 men det är totalt omöjligt för budet att kunna hålla detta när denne måste cykla runt med varorna i Malmö. Visst tummen upp för miljötänk men stort minus i servicen!

Jag förstår inte vad som händer

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Charlotte
Jag förstår inte vad som händer? Har företaget expanderat för snabbt eller har de för många kunder och vill bli av med kunder? Matkassen levereras inte, vi får sms att det är pga packfel och att någon ska kontakta oss dagen efter. På tisdagen hör vi ingenting heller och senare hävdar kundtjänst via mail att de har skickat ut sms om att det inte blir någon kasse alls den veckan och att vi ska kompenseras med 100 rabatt på nästa kasse (vilket jag inte tycker är en bra kompensation för en utebliven kasse som en barnfamilj har planerat efter). Nästa leverans: först sms om att chauffören är försenad till senare under kvällen och sedan vid 22 samtal om att det inte blir någon kasse den här gången heller. De ska ring dagen efter (idag) för att se om de ev. kan leverera en kasse idag. Idag får vi besked om att de inte kan det. Jag förstår liksom inte vad som händer och inte varför de inte väljer att kompensera kunderna?

Detta företag är skruvat

Mycket dålig

130x24
2019-06-07 Kent Melker
Detta företag är skruvat, inte bara när det gäller maten, utan de är politiskt engagerade där de väljer bort kunder som är "oliktänkande" - min fråga, varför fokuserar ni inte på att försöka sälja bra mat?

Läs fler omdömen om Linas Matkasse