Du får upp till 235 kr återbäring hos Matkomfort

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Matkomfort

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Matkomfort erbjuder alltid:

  • Hemleverans av vardagsmat
  • Middagen redan förberedd för enkel tillagning hemma
  • Ingen uppsägningstid på abonnemanget
Matkomfort web

Om Matkomfort

Matkomfort är den enda aktören på marknaden som förbereder maten precis som man gör på en restaurang, innan matlådan leverans hem till dig. Det vill säga såser, soppor, grytor och tillbehör är klara att användas direkt. Din tid i köket för tillagning av middagen blir därmed cirka 15-20 min, eftersom allt redan är förberett av professionella kockar. Flera valmöjligheter på abonnemang.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Matkomfort i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Matkomfort kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Matkomfort

Bra 8.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 114 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Matkomfort

Premium kassen - matkassen för den kräsna.

Utmärkt

130x24
2018-12-22 Johan
Vi har valt Premium kassen, klart dyrare än andra som Linas eller City Gross, men å andra sidan den första kassen där vi är överlag nöjda med kvaliten på råvarorna. Kvaliten gör faktiskt det värt att ha denna kasse i mina ögon. Har endast någon enstaka gång hänt att jag fått en möglig tomat, medan det var och varannan vecka något behövde kompletteras från Linas när man fick kasta produkter redan vid leverans eller fläskköttet bestod till stora delar av fett. Kotletten som levereras från Matkomfort blir saftig och mör vid tillagningen. Kycklingen går att bryna i stekpannan utan att den släpper mycket vatten, den vi fått från Linas blir mer kokt än stekt. Såserna är över lag riktigt goda och innovativa. Vi drunknar inte i pasta som efter ett par månader med Linas. Allt är portionerat och klart efter det antal portioner du väljer, ris, potatis och grönsaker räcker till rätt antal portioner. Kryddor, honung, panko pannering, ägg och andra detaljer som behövs levereras med portionsförpackat. Recepten är enkla och instruktionerna klara och tydliga. Du ser med en gång vilken meny som tar mer tid och kan byta dagar när man slutar sent och behöver få i barnen mat snabbt. Ofta finns också tipps om hur man kan ”barnanpassa” rätter vilket ger en extra stjärna i kanten. Menyerna är väl varierade, vissa rätter återkommer, men inte alls så ofta som i andra kassar. Variationen gör att det är spännande att se vad som levereras varje vecka. Även ”botten nappen” som dyker upp håller så pass hög kvalite att man är nöjd med maten med ett betyg kring 3 av 5.

God och bra mat

Bra

130x24
2017-03-28 Marcus Westlund
God, bra och nyttig mat. Fina råvaror. Ofta enkelt att göra iordning. Ibland dock lite för lite av vissa råvaror, t.ex bröd.

Snabbt och enkelt

Bra

130x24
2017-03-20 Ulrika
Enkelheten är anledningen till att vi valt Matkomfort. Vi har ett litet barn med noll tålamod och maten bör stå på bordet max en timme efter att vi kommit hem från förskola och det levererar denna matkasse. Bra variation på rätterna och det mesta går hem hos den lilla. Rätterna tar ca 15-30 min att laga.

Grym mat och enkel tillagning

Utmärkt

130x24
2017-03-16 Annelie
Bästa "matkassen", så goda färdiga såser/röror och råvarorna är grymma. Enkelt med beställning och hemleverans. Extremt smidigt allting.

Holder det de lover

Utmärkt

130x24
2017-03-16 Bjørn
Holder det de lover

Läs fler omdömen om Matkomfort