Du får upp till 8.0% återbäring hos Mekonomen

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Mekonomen

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Mekonomen erbjuder alltid:

  • Skandinaviens ledande bildelskedja
  • Bildelar, reservdelar och tillbehör online
  • Boka tid för service och reparation
Mekonomen web

Om Mekonomen

Mekonomen erbjuder ett brett och prisvärt sortiment av bildelar, reservdelar och tillbehör i sin e-butik. Man samarbetar med ledande varumärken inom alla produktkategorier som Dunlop, Panasonic, Beru, Thule, och Turtle Wax. Man har även sitt egenutvecklade reservdelsmärke ProMeister med 5 års garanti. Fri frakt om du beställer varor för över 500 kr.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Mekonomen i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Mekonomen kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Mekonomen

Mycket dålig 2.4 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 99 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Mekonomen

Jag beställde en vara via nätet,den…

Mycket dålig

130x24
2019-09-20 Åke Möllerstedt
Jag beställde en vara via nätet,den fanns hemma och skulle skickas inom 3 arbetsdagar,4 dagen ringde jag och undrade var den fanns och då var den ännu inte skickad så jag annulerade ordern och de skulle skicka tillbaka pengarna som jag betalt in direkt vid beställningen.Nu har det gått 10 dagar och pengarna har fortfarande inte kommit in på mitt konto,det skulle ta 3 dagar det också enligt kundtjänst.

Fick en tid nästa dag

Bra

130x24
2019-09-11 Maria
Fick en tid nästa dag. Arbetet gick snabbt medan jag väntade och tog en kaffe.

Kostnader o prisförslag på Mekonomen…

Mycket dålig

130x24
2019-09-07 Adrian
Kostnader o prisförslag på Mekonomen verkstäder är ett rent skämt. oljebyte utan material ligg på 1800:- bara att dom ska lyfta upp bilen o skruva ut plugget, när man själv bytt olja ink materialet på 20 min för en tusenlapp. Har aldrig lämnad bilen där, o komm ej o göra det. Priserna på deras webbshop är betydlig mycket högre än hos konkurrenterna.

Över en vecka i leverans när jag…

Dålig

130x24
2019-09-05 Zack
Över en vecka i leverans när jag beställde online på deras kvällsrea på 25%. Riktigt dåligt om man har rea under en dag och så planerar man inte in ökad försäljning. Måste vara Sveriges lataste lagerarbetare. Inget spårningsnummer heller så man hade ingen aning om vad som händer. Deras verkstad har jag också haft att göra med och dom snackar lika mycket strunt som alla andra stora verkstäder. Allt för att sälja och ibland är man tveksam på om dom ens gjort en service med utbyte av delar eller om dom smörjt upp en gammal del för att gissar på att du inte kan något och kommer kolla. Kan finnas lokala skillnader men bäst är ändå dom du känner personligen.

Jag har inte varit hos Mekonomen…

Medel

130x24
2019-07-29 Solomon Gebray
Jag har inte varit hos Mekonomen verkstad men brukar köra delar från butiken dyrt men va snälla de är ibland köper jag och lämna tillbaka efter några år ibland köper jag utan betala o betala de jag när jag ha pengar en av personalen bemötande mig bra men svin dyrt om man jämföra med andra butiker särskilt med Tyskland

Läs fler omdömen om Mekonomen