Du får upp till 200 kr återbäring hos Middagsfrid

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Middagsfrid

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Middagsfrid erbjuder alltid:

  • Världens första färdigplanerade matkasse
  • Hälsosam matkasse med färdiga recept för enkel tillagning
  • Middagsfrid levereras till din dörr
Middagsfrid web

Om Middagsfrid

Middagsfrid startade redan 2007 och är en prenumerationstjänst utan bindningstid som erbjuder hemleverans av färdigplanerade hälsosamma matkassar inklusive tillagningsrecept. Målet är att hålla hög matkvalitet med färska råvaror utan onödiga E-nummer och annat matfusk. Fokus ligger på ekologiska, klimatsmarta matkassar utan tillsatser.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Middagsfrid i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Middagsfrid kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Middagsfrid

Dålig 3.2 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 373 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Middagsfrid

Makalöst dålig service

Mycket dålig

130x24
2019-10-07 Henrik Johansson
Makalöst dålig service. De missar att leverera matkasse pga av ett systemfel. Knappt en ursäkt eller ens en vilja att lösa problemet. Testat flera matkassar och gick tillbaka hit pga av vad som skulle vara ett erbjudande. Men står utan kassar och lagt mer tid på deras urusla kundservice än vad det tar att odla maten själv ;) Aldrig mer Middagsfrid, finns bättre alternativ!

krångel och strul

Dålig

130x24
2019-05-21 Anna Markevärn
Jag har testat vegokassen i 3 veckor. Själva maten och recepten var helt ok. Även barnen gillade. Men servicen har inte funkat. Första veckan körde chauffören fel, tog fel gatunummer. Blev väldigt försenat pga av det. Andra veckan fick jag en köttkasse istället för vego. Den fakturan slapp jag betala, men fick beställa hämtpizza den dagen för hungriga tonåringar. Slutligen när jag avslutat abonnemanget så dimper fakturorna ner med påminnelseavgift. Jag har aldrig fått en första faktura! När jag ringer kundtjänst för att häva påminnelseavgiften säger de att de inte kan se varför jag fått påminneseavgift eftersom mina kunduppgifter inte finns kvar. Men att det kan handla om att kortdragning inte kunna ske. Men jag har inte fått något som helst meddelande om att det varit en utebliven kortdragning. Jag har inte mottagit någon kommunikation överhuvudtaget från Hemfrid annat än om innehållet i matpåsarna. Mycket krångel och strul, så kan dessa provveckor sammanfattas. Det blir inte fler gånger.

flexitariankassen

Bra

130x24
2018-12-12 A
jag och sambon prenumererar på flexitariankassen varannan vecka. fungerar ofta smidigt, men händer då och då att någon vara glöms men det är väldigt smidigt att få kompensation för det (vilket är helt rätt eftersom man får köpa en vara igen man redan betalat för). Kundservice svarar snabbt. Kan förstå folk som tycker att det är lite tjatigt, men om man kör varanan vecka som vi gör det inte så mycket att t.ex. lax är vanligt förekommande. Tillbehören etc varierar mycket tycker vi vilket höjer upplevelsen. Bra med mycket grönsaker etc. Det som drar ner det från 5 till 4 är som sagt att vissa varor ibland glöms vilket innebär merarbete (särskilt när man märker det när man redan börjat laga maten) samt att vissa rätter är riktigt tråkig, men överlag kreativt och gott. Jag skulle rekommendera alla att prova.

Tråkiga upprepade recept o varor

Dålig

130x24
2018-09-11 Dagmar Åman Limhamn, SE
Har varit kund för ett tag sedan, de hade bra recept, även om inte alltid alla eko varor (vi hade EKO kasse) Testade nu igen och blev besviken tyvärr.Varor ganska tråkiga,inte mycket fräscha grönsaker, mest vitkål ,potatis o gurka trots hög säsongen just nu, kundtjänst trevlig,MEN...Flexitarian kassen känns efter tre veckor som tråkig upprepning, varje vecka lax, varje vecka bön biff, varje vecka liknande pasta...Jag är villig betala för matkassen, men det jag vill betala för är variation och inspiration! Upprepning står man för själv, då behöver man inte köpa dyrare matkasse. Ni svarade att det är kunder som önskar sig det, ja, om det nu stämmer, är det mycket trist...Men vill tillägga att för i tiden, kan vara 2 år sedan, hade ni mycket bättre recept! Kanske bytt ägare? INTE prisvärt längre.Tack för mig, nu tar jag en annan leverantör.

Börjar med det sämre

Medel

130x24
2018-04-03 Mikael Frej
Börjar med det sämre: Grönsaker och sallader ibland dåliga vid leverans eller strax efter, färska kryddväxter (trevligt) som är frysskadade och helt ihoptorkade dagen efter lev. Limefrukter som mest liknar valnötter, ruccola som är en enda sur klump när man öppnar paketet, tomater krossade. Jag vill inte vara tvungen att äta kassen de tre närmsta dagarna efter lev utan kunna spara någon rätt till helgen efter, så därför är bäst före datum väldigt kort ibland på fisk och kött.(Ja, jag brukar frysa in det om det behövs men ibland glömmer man, och då är inte det gröna särskilt fräscht.) Det bättre: Ett antal goda rätter och kombinationer som ej provats innan, fisk och kött har alltid sett bra ut och smakat bra. Och mycket grönt till rätterna. Leverans enl tidsplan. Micke

Läs fler omdömen om Middagsfrid