Du får upp till 2.5% återbäring hos NordicFeel

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till NordicFeel

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

NordicFeel erbjuder alltid:

  • Köp skönhetsfavoriterna på nätet
  • Parfym, hudvård, hårvård och smink
  • Alltid fri frakt och snabb leverans.
Nordicfeel web

Om NordicFeel

NordicFeel erbjuder ett brett sortiment av smink, hud- och hårvårdsprodukter och parfym från både klassiska och välkända varumärken som American Crew, Decléor, Dolce and Gabbana, Gucci, Redken, NYX, bareMinerals och Too Faced. NordicFeel har över 10 000 artiklar från cirka 300 märken i lager vilket gör dem till en av Nordens största butiker inom skönhet på webben.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


NordicFeel i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 30-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos NordicFeel kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om NordicFeel

Dålig 3.7 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 275 betyg hos Trustpilot

Betygsätt NordicFeel

Nöjd!

Bra

130x24
2019-07-13 Madde
Leveransen höll sig inom tidsspannet, gjorde beställning på söndagen och fick grejerna på fredagen. Ser fram emot att testa mina produkter😃 Väldigt nöjd med hanteringen av min order än så länge!

Långsam leverans

Dålig

130x24
2019-07-05 Lotte
Långsam leverans, tog över en vecka. Ska returnera och har väntat i 3 dagar nu på en returlapp och inte fått någon. Inte ens ett mailsvar på deras 'supersnabba svarstid' som de stoltserar med. Man ska väl eg passa sig för företag som inte uppger ett telefonnummer man kan nå dem på...

Snabb leverans och billig frakt

Medel

130x24
2019-06-29 iza lyberg
Snabb leverans och billig frakt! :)

Jättefin kundservice

Utmärkt

130x24
2019-06-25 Birgitta
Jättefin kundservice. Så nöjd.

En tjuv på nordicfeel?

Mycket dålig

130x24
2019-06-18 Sofia
Först och främst är det vääääldigt seg leverans tyvärr. Köpte schampoo, parfym och nagellack. Nagellack fick jag inte med , men enligt Nordicfeel så var den skannad när den packades ner och detta med att det saknas varor är väldigt "sällsynt" sa dom. Jag är rätt säker på att den som packade varorna tog mitt dyra nagellack när den var skannad. Fick mig dock en ny hemskickad efter några mail fram och tillbaka.

Läs fler omdömen om NordicFeel