Du får upp till 7.0% återbäring hos Stayhard

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Stayhard

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Stayhard erbjuder alltid:

  • Kläder, skor och accessoarer för män
  • Mode för män på nätet
  • Alltid fri frakt och retur
Stayhard web

Om Stayhard

Stayhard erbjuder ett brett sortiment och samtidigt en unik mix av snygga, trendiga kläder och accessoarer för män. Omkring 170 varumärken från hela världen, allt från välkända klassiska märken till designers som är up and coming, som Armani, Boy London, Fudge, Ugg och NILS. Man ger även ut Sveriges största livsstilsmagasin för män, Stayhard Magazine.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Stayhard i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Postforskott Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Stayhard kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Stayhard

Dålig 4.4 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 34 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Stayhard

Bra leverans och kundservice

Bra

130x24
2019-08-13 Johanna Wiberg
Bra leverans och kundservice. Kläderna satt bra.

Har i flera år beställt kläder på…

Utmärkt

130x24
2019-08-04 Mrr Riight
Har i flera år beställt kläder på stayhard.se och aldrig upplevt några problem. Kundtjänst har alltid svarat på min frågor och varit super trevliga samt leveransen har alltid fungerat klockrent, snabbt och smidigt. Är helt chockad över de låga betygen här, då jag ALDRIG upplevt några problem med stayhard.se

Kundservice under all kritik

Mycket dålig

130x24
2019-06-24 Pontus
Kundservice under all kritik. 1 timme och 27 minuter i telefonen utan svar. Fick hem en tröja som det var ett hål i. Någon som redan returnerat ett trasigt plagg? För en tröja som kostade 199kr så gör jag mig inte ens besväret att lägga ännu mer tid på det. Fick svar på mejl och enligt stayhard så skulle jag paketera om den och skicka tillbaka så skulle dom göra en bedömning om jag skulle få tillbaka pengarna alternativt nytt plagg.Bemötande och förståelse för irritationen efter att man väntat på svar 1,5h i telefonen existerade inte. Förbannat dåligt. Sista gången jag beställer därifrån!

Ett riktigt dåligt företag som inte…

Mycket dålig

130x24
2019-06-11 Daniel Blomqvist
Ett riktigt dåligt företag som inte svarar på mail om att avregistrera mig från SMS och maillista, trots att jag aldrig signat upp (alltså valt bort i kassan). Avreginstreringskoden i sms-utskick funkar inte, och jag får som sagt inte svar på mail. Ringde in och då sa de att de skulle ta bort mig, men det fortsätter ändå komma. Jag kommer aldrig mer handla. Det finns andra företag som förstår att kunderna inte är höns som man kan bomba med SMS reklam helt respektlöst. Skaffa er USP, det vore smart om man inte ens kan svara på mail.

Fick betala frakt trotts att det stod fraktfritt!!

Mycket dålig

130x24
2019-05-15 Em re
Står fri retur och frakt över 500.. Beställde över 700kr men fick betala frakt via klarna 39kr! Deras sortiment består 80% redan av okända märkeskläder.. Kommer ALDRIG mer handla där.. ZALANDO ÄR BÄST!

Läs fler omdömen om Stayhard