Du får upp till 2 kr återbäring hos Ticnet

På alla sökningar/leads oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Ticnet

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Ticnet erbjuder alltid:

  • Biljetter till konserter, teater, sport, festivaler och underhållning
  • Nordens ledande biljettförmedlare
  • Biljetter för evenemang i hela världen
Ticnet web

Om Ticnet

Ticnet är Nordens ledande marknadsplats och förmedlare av biljetter till evenemang inom kultur, underhållning, musik och sport. Biljetterna kan hämtas ut hos Ticnet-ombud eller skickas som vanligt brev, epost (e-biljett) eller till mobil, en så kallad mobilbiljett. Bokar man utanför Sverige måste valet bli e-biljett. Köpta biljetter kan inte återlösas eller bytas mot andra biljetter. Ticnet är ett helägt dotterbolag till Ticketmaster som i sin tur ägs av Live Nation Entertainment Inc.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Ticnet i olika medier:


Visalogo Mastercard

Klar för utbetalning

Mellan 30-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Ticnet kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Ticnet

Dålig 3.4 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 8 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Ticnet

Total sk it

Mycket dålig

130x24
2017-01-26 Unknown
Använder sig av Postnord som inte kan leverera sk it. Inga pengar tillbaka. Otrevlig support

Dålig information

Mycket dålig

130x24
2015-11-13 Daniel Arén
Ingen som helst information hur kösystemet fungerar. Jobbigt när det är jättemycket folk till en konsert - och så helt plötsligt är det "beräknad väntetid" till 60 min även att man varit inne på sidan, man måste sitta och klicka refresh?? Riktigt dåligt.

No reefund

Mycket dålig

130x24
2015-11-06 Fanny
Ja, jag vet att ticnet informerar om att man ej kan lämna tillbaka biljetterna när man redan har genomfört sitt köp MEN nu blev det så att jag har köpt två biljetter för 1200kr, och min sambo som jag skulle gå med kan tyvärr inte gå pga en resa som blev bokad på samma datum som konserten. Nu vet jag inte om jag själv kommer kunna gå för jag har svårt att hitta någon att gå med. Hade varit trevligt om ticnet ville hjälpa till men de har noll förståelse och vägrar att hjälpa oss. Tack för den

Håkan

Mycket dålig

130x24
2015-10-17 Andreas Carlsson
Var är kösystemet till konserten? Varför skall troll som säljer biljetter dyrt gynnas?

Fanns tyvärr inte minus

Mycket dålig

130x24
2015-02-25 Arne Schedin Malmö, SE
Skickar spam oavsett hur många ggr man säger till, bockar ur att man inte vill ha deras nyhetsbrev. Väljer konstan ut de sämsta platserna först när man försöker hitta platser på t ex ishockey.

Läs fler omdömen om Ticnet