Du får upp till 2.0% återbäring hos Trademax

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Trademax

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Trademax erbjuder alltid:

  • Möbler för inom- och utomhusbruk
  • Bra priser och snabba leveranser
  • Gratis frakt i hela Sverige.
Trademax web

Om Trademax

Trademax är ett familjeföretag som bildades 2008 och som erbjuder ett prisvärt utbud på möbler av hög kvalitet för både inom- och utomhusbruk. Genom att ha få mellanled som ska ha betalt under vägen, goda kontakter inom branschen och korta beslutsvägar kan man hålla priserna nere för slutkund. Trademax har alltid gratis frakt och fria returer på alla sina artiklar.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Trademax i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Trademax kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Trademax

Medel 6.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 42249 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Trademax

Jag fick leverans enligt avtalad tid.

Bra

130x24
2019-06-24 Jeanette
Jag fick leverans enligt avtalad tid. Mycket fina möbler, tyvärr var det en av stolarnas ben trasigt. Men efter trevligt samtal med kundtjänst så är det ett nytt ben på väg. Det enda negativa jag har att skriva är att väntetiden att komma fram till kundtjänst var ca 35-40 minuter

skruvar som inte var i skruvade inte…

Mycket dålig

130x24
2019-06-24 Thomas Jönsson
skruvar som inte var i skruvade inte värt hälften av priset!

Jag är besviken på annons då jag har…

Mycket dålig

130x24
2019-06-24 Liselotte Inga Margareta Hellberg
Jag är besviken på annons då jag har beställt från er. Får bara en dyna som jag inte har användning har inte öppna den är på resande fot denna vecka återkommer hem på fredagkväll, åker i jobbet på från måndag 1/7-19borta i en vecka så det måste bli på fredag jag går lämnar jag tillbaka den på samma ställe Hemköp Storvreten Tumba.

Varför inte fri hemkörning på hela leveransen?

Dålig

130x24
2019-06-24 Gert Blyckert
Plus för att leveransen gick snabbt på delar av beställningen. Minus för att del av leveransen inte levererades hem, utan till ombud i annat län och kommun. Står det fri hemkörning ska det vara det på hela beställningen, och emballaget ska inte vara oljigt och skitigt, som ombudet fick ta hand om.

Ni bara lurar folk

Mycket dålig

130x24
2019-06-24 Semir Aziz
Ni bara lurar folk , jag har saknat en adapter först fick vänta i 2 veckor ,sedan säger ni måste vänta ytligare 8 vecko till . Jag ör tvungen att anmäla det till konsument verket. NI ÄR SÄMST

Läs fler omdömen om Trademax