Du får upp till 125 kr återbäring hos TravelPartner

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till TravelPartner

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

TravelPartner erbjuder alltid:

  • Billiga flygresor världen över
  • Brett utbud på resor
  • Hotell och paketlösningar
Travelpartner web

Om TravelPartner

TravelPartner erbjuder billiga priser på flygresor, hotell, hyrbilar och paketlösningar på nätet. Går du genom Travelpartner sparar du tid när du letar resa. Du når hundratals flygbolag och flera miljoner prisalternativ på bara några få sekunder. Man ingår i Svenska Resegruppen som i sin tur ingår i Etraveli-koncernen. Tillsammans med ett flertal varumärken som bland annat flygresor.se, Flygvaruhuset, Supersavertravel och Seat24 är man den största reseaktören online i Norden.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


TravelPartner i olika medier:


Visalogo Mastercard Faktura Klarna Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 1-46 dagar

När du har slutfört ditt köp hos TravelPartner kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om TravelPartner

Dålig 3.5 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 7 betyg hos Trustpilot

Betygsätt TravelPartner

ville inte ha något av travelpartners…

Mycket dålig

130x24
2018-07-31 johan andersson
ville inte ha något av travelpartners tjänster på min Ryanair resa så jag skrev nej på alla tilägg vid bestälningen. allt kom med ändå på fakturan jag fick. undvik Ryanair och deras partners, min livs sämsta affär.

Otroligt trist hantering av vår resa …

Mycket dålig

130x24
2017-11-30 Kajsa Laestander
Otroligt trist hantering av vår resa som de två gånger bokat om med sämre och sämre restider till följd. Hänvisning till att de inte "kan" boka oss på annat bolag än det som vi initialt bokade på och som alltså ställt in/ändrat två flighter nu. Märklig resebyrå (som de kallar sig). Aldrig mer TravelPartner!

Det står klart och tydligt 0 kr för …

Mycket dålig

130x24
2017-04-25 Mikael Green
Det står klart och tydligt 0 kr för debit/kreditkort ändå stal ni mig på 428 NOK eftersom jag är i Norge och köpte resan där......kommer att kontakta min Bank och förhöra mig om ni kan göra så...jag ser det som ett rent bedrägeri!!

Travelpartner är ett mycket dåligt företag som Du skall undvika.

Mycket dålig

130x24
2016-05-10 Thomas Langborg
Jag råkade boka två identiska resor med 25 minuters mellanrum eftersom jag inte först fick kontakt med min Internetbank. Vid andra försöket så fungerade det. Travelpartner debiterade mitt konto således dubbel med två olika bokingsnummer. Sände mail direkt till dem om vad som hade hänt och bad att få den ena bokningen struken samt det debiterade beloppet krediterat. Då svarar Travelpartner att de skall ha 2 x 395 Sek för att rätta felet. Dessutom drar de pengar från mitt konto omedelbart men att kreditera mitt konto med ett av beloppen tar 2-4 veckor "pga" att de har en kö av ärenden som de skall hantera. Helt otroligt dålig kundservice..svaret jag får är att de har en hanteringskostnad som finns dokumenterad i deras Resevillkor..men där står inget om att om det blir en dubbelbokning pga Internetsbanksfel och att de då har rätt att dra av 2x 395 Sek..vilket annat företag skulle göra på det sättet..däremot när Travelpartner själva gör fel och säljer en resa som Du betalt och att den blir dyrare så drar de sig inte för att debitera den extra kostnaden. Det går inte att få kontakt med företagsledningen eller någon annan ansvarig utan enbart en handläggare som säger sig inte kunna göra något. Använd inte Travelpartner utan boka direkt hos Flygbolagen..Travelpartner håller enbart upp "handen" för att tjäna pengar och är till ingen nytta. Har bokat flygresor genom dem tidigare men nu kommer det aldrig att ske igen om jag inte får en rättelse och får tillbaka hela det dubbeldebiterade beloppet. Thomas Langborg

veldig dårligggggggggggggggggggggggg..................................

Mycket dålig

130x24
2014-06-14 ሳራ ዛራ
FRIENDS PLEASE DO NOT BUY FLIGHT TICKETS FROM TRAVELPARTNER.

Läs fler omdömen om TravelPartner