Du får upp till 200 kr återbäring hos Tre

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Tre

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Tre erbjuder alltid:

  • Mobiltelefoner, surfplattor och bredband
  • Med eller utan abonnemang
  • Fri frakt till närmaste postkontor.
Tre web

Om Tre

Tre (3) är varumärket för den världsledande mobiloperatören Hi3G Access AB som erbjuder både privatkunder och företag mobiltelefoni och mobilt bredband samt en rad olika mobila tjänster i både 3G och 4G-nätet. Man kan välja på ett flertal abonnemang inklusive mobiltelefon och med olika surfpotter, men även köpa mobiltelefoner, surfplattor, routrar, modem eller bredbandsabonnemang.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Tre i olika medier:


Trygg e handel Faktura Postforskott

Klar för utbetalning

Mellan 30-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Tre kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Tre

Mycket dålig 1.6 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 422 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Tre

Det verkar som om 3 håller på att skärpa sig

Medel

130x24
2019-07-21 Simon Simba Hansson
Det verkar som om 3 håller på att skärpa sig. Den Kundtjänst som har skapats för att ta hand om återförsäljarnas excesser, verkar fungera, om man kommer fram. De är trevliga och förstående och man blir väl bemött. Det går att omförhandla och reklamera saker i år, något som inte fungerade förra året. De kommer antagligen att ta ett tag innan 3 har återvunnit förtroende,t efter att Viggo 3 och liknande säljorganisationer förstört deras rykte. Ska du beställa något så beställ från hemsidan, så blir det inte lika fel som då du ringts upp av aggressiva telefonförsäljare.

Hjälpsam kundservice

Utmärkt

130x24
2019-07-20 Aros Anthony
Alltid varit nöjd med 3

Kommer byta från den opperatör

Mycket dålig

130x24
2019-07-15 Micke
Kommer byta från den opperatör, till en bättre så fort jag kan! Otroligt värdelös kundsupport. Håller er borta från detta företag. Har ni Ab hos 3, så byt illa kvikt!

Fucking tre

Mycket dålig

130x24
2019-07-01 Y4dah
Fucking tre, ni borde inte finnas

Det sämsta feretag som borde inte finas…

Mycket dålig

130x24
2019-06-28 Simon
Det sämsta företag som borde inte finnas i marknaden deras täkning sämsta i alla område ,kund motagningen sämsta som fins och inte nog med det tomma löfte som inte leder vart, akta er från 3 man får bara magsår vara kund hos dem

Läs fler omdömen om Tre