Du får upp till 1.0% återbäring hos Tretti

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Tretti

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Tretti erbjuder alltid:

  • Vitvaror och hushållsapparater online
  • Stort utbud på välkända varumärken
  • Fri frakt i hela Sverige.
Tretti web

Om Tretti

Tretti.se säljer vitvaror och hushållsapparater till låga priser på nätet. Man är en ledande vitvaruhandlare som erbjuder ett brett sortiment med cirka 9000 olika produkter från välkända varumärken. Bland annat hittar du dammsugare, kylar, frysar, diskmaskiner, mikrovågsugnar, spisar, tvättmaskiner, ugnar, fläktar, tumlare och köksredskap. Men även allt för ditt badrum, skönhets- och utomhusprodukter. Kända varumärken som Samsung, Babyliss, Philips, Bosch, Nespresso, Cylinda, Siemens och Kenwood. Leveranstid 2-7 dagar. Hos Tretti.se finns även möjlighet att beställa till uppbärning, installation och bortforsling av gammal produkt.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Tretti i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Delbetala

Klar för utbetalning

Mellan 30-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Tretti kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Tretti

Medel 6.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 524 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Tretti

Varning

Mycket dålig

130x24
2019-09-19 EXTREM Benzholm AB
Varning Beställ inte !!! jag känner mig lurad av dem.beställde spis ,spisen fungerar inte als.tretti hade sagt att det är kanske mitt fel men dem ska skicka tekniker,men jag ska inte förvänta mig mycken ”om det är mitt fel då gäller INTE GARANTI HELLER ”väldigt tråkig! Beställ inte hos de mindre bekymmer!!!

Fick god service när varan var felaktig…

Utmärkt

130x24
2019-09-19 Anna
Fick god service när varan var felaktig från fabriken, även visade trettio upp en bra miljöpolicy som bad mig återvinna produkten på rätt sätt.

Sämst ska inte handla där mera😤

Mycket dålig

130x24
2019-09-17 Magnus Cederberg
Sämst ska inte handla där mera😤

Fick betala för installation som inte gjordes

Dålig

130x24
2019-09-17 Christian
Jag beställde en torktumlare med installation och bortforsling. Ingen installation gjordes eftersom det saknades en installationssats. Jag beställde så komplett som möjligt och hade jag t.ex. fått ett meddelande att delar behövde beställas till hade jag gjort det. Tretti vägrar att betala tillbaka installationskostnaden. Varning, kontrollera noga med tretti innan ni beställer.

Leveransdagarna stämmer inte

Mycket dålig

130x24
2019-09-13 Emelie J
På Tretti.se angavs upp till mellan 7-14 dagars leverans på ordern, nu har det gått 16 dagar och jag väntar fortfarande... Värdelös kundservice som varken kunde svara på när de skulle få in leveransen på sitt Tretti.se:s lager eller när den slutgiligta leveransen kommer ske. Tretti.se hade inte ens kontaktat leverantören innan dess att jag ringde och frågade leveransen mer än en vecka efter att beställningen lagts! Beställ inte från Tretti.se

Läs fler omdömen om Tretti