Du får upp till 7.0% återbäring hos Unisport

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Unisport

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Unisport erbjuder alltid:

  • Skandinaviens ledande fotbollsbutik på nätet
  • Allt som behövs för match och träning
  • 30 dagars öppet köp
Unisport web

Om Unisport

Unisport erbjuder Skandinaviens bredaste sortiment av fotbollsprodukter online. Allt från fotbollströjor, fotbollsskor och träningskläder till utrustning och tillbehör som målvaktshandskar, benskydd, fotbollar, vattenflaskor och kosttillskott. Alltid uppdaterade med det senaste inom fotbollen. Unisport har cirka 13 000 produkter i sitt sortiment.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Unisport i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura Klarna

Klar för utbetalning

Mellan 15-60 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Unisport kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Unisport

Bra 7.9 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 277 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Unisport

Väldigt okunniga.

Mycket dålig

130x24
2019-08-09 Ameer Yarub
Väldigt okunniga. Gjorde en beställning för första gången från de eftersom att jag fick höra så bra saker om de. Gjorde en stor beställning med 3 stor och 2 jersey. En skor kom inte vilket jag tyckte att det var konstigt så jag ringde de och förklarande situationen och fick vänta medans han frågade runt. Han berättade att de hade det stressigt på lagret och har missat en utskick för det låter inte rymligt att paketet väger bara 4 kg. Blev uppringd 2 timmar efter och fick veta att ett paket ligger fortfarande i posten (vilket det inte gjorde) fick åka ner och inte hittade något. Andra och tredje gången som jag ringde så sa båda två att det var orymligt att det är bara 4kg men ändrade på dig och sa att det måste vara PostNords fel eftersom att alla varor är scannade och jag svarade med att säga det är möjligt att de är scannade men de har glömt att lära den i paketet bara. De struntade i vad jag sa och vägrade att låta mig prata med en arbetsledare och bad mig att skicka bilder på paketet för att starta en utredning via PostNord. Har gått 4 dagar utan svar. Väldigt okunniga och oseriösa. Läser bara av varandras anteckningar utan att försöka hjälpa kunden. Sjukt besviken, rekommenderas absolut inte

Jag skulle vilja handla på hemsidan men…

Medel

130x24
2019-07-05 Jag
Jag skulle vilja handla på hemsidan men är lite tveksam att lämna mitt personnummer (klarna). Och tänkte betala med kort men tryckte inte på sista länk för bekräftelse för att jag visste inte om bank id skulle komma fram annars ni själva som skulle välja summan. Är rädd om bedrägeri. Brukar gilla till ex. Media markt, cdons sätt att handla.

Världens bästa affär

Utmärkt

130x24
2019-05-26 WZ
Världens bästa affär

Bästa onlineföretaget!

Utmärkt

130x24
2019-03-05 Tezire Woldekidan
Bästa onlineföretaget! Man får snabba svar på mejl,otroligt sabba leveranser och fantastisk trevlig personal! Jag kan verkligen rekommendera Unisportstore.

Om man inte handlar sina fotbollsskor…

Utmärkt

130x24
2019-02-20 Malmökund
Om man inte handlar sina fotbollsskor med mera från unisport så har man missat mycket. Förutom att de har bästa priser så är deras service fenomenal. Skulle något dyka upp så får du svar t.o.m på helgen inom 1-2 timmar. Kan inte förstå hur de kan svara så snabbt. Dessutom blir du alltid nöjd som kund. Kommer krävas mycket för att handla någon annanstans. 👌👌👌🙏🙏

Läs fler omdömen om Unisport