Du får upp till 3.0% återbäring hos Yves Rocher

På alla köp oberoende av annan ev. rabatt etc.

Gå till Yves Rocher

Inte inloggad?

Logga In eller Bli Medlem

Yves Rocher erbjuder alltid:

  • Skönhet från växtriket
  • Naturliga och skonsamma produkter
  • Fri frakt vid köp över 250 kr.
Yves rocher web

Om Yves Rocher

Yves Rocher säljer skönhetsprodukter under sitt eget varumärke som är helt baserade på växtriket och dess egenskaper. Naturliga produkter som är både effektiva och skonsamma mot hud och hår. Hos Yves Rocher hittar du produkter inom hudvård, makeup, kroppsvård, solskydd, hårvård, bad, dusch och doft och på webbsidan erbjuder man även skönhetstips och skönhetsguider. Yves Roches startades i Frankrike redan 1959 och är idag ett av de mest sålda varumärkena i landet.Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. CharityRefund kan ej göras ansvarig för innehållet.


Yves Rocher i olika medier:


Trygg e handel Visalogo Mastercard Faktura

Klar för utbetalning

Mellan 30-75 dagar

När du har slutfört ditt köp hos Yves Rocher kommer din återbäring att registreras hos oss inom några timmar (ibland kan det dock dröja 48 timmar). Du kommer att få ett mail med exakt summa så fort återbäringen är registrerad.


Omdöme om Yves Rocher

Medel 5.2 på skala mellan 0-10

260x48

Baserat på 20 betyg hos Trustpilot

Betygsätt Yves Rocher

Bra produkter

Utmärkt

130x24
2019-09-18 lucy Gorasson
Bra produkter, snabb leverans. Och bra gåvor!

Besviken kund på minst 5 år

Mycket dålig

130x24
2019-06-12 Glad Moss
Jag är en kund på minst 5 år som just nu är totalt besviken på eran service. För ett tag sen beställde jag produkter hos Yves rocher men de kom aldrig fram. När de inte gjorde det ringde jag och den jag pratade med skickade nytt paket. Bra tänkte jag, det är löst. Men det var det inte, två månader senare får jag en faktura påminnelse. Jag mindes inte få någon faktura eller beställa något alls sen det försvunna paket och jag fick nytt/ersättnings paket. När jag titade närmare på påminnelsen var det exakta produkter från det paket som försvann som jag nu fakturerades för. Jag ringde de och en kille svarade och jag förklarade läget men han lyssnade ju inte alls. Jag frågade honom hur jag kan betala för ett paket jag aldrig fick, och han sa bara “Vi gjorde en återbetalning och du ska betala den summan för när du fick ersättningspaket fanns det en faktura som du aldrig betalade” Jag svarade med att jag inte kunde betala det då jag inte ens fick någon återbetalning för det försvunna paket och enligt klarna jag betalade genom fick de aldrig någon återbetalning från Yves rocher och därmed inte kunde de göra en återbetalning till mig. Nej, den här killen lyssnade inte och bara la på telefonen. Jag ringde igen och prata med ny kille som sa “Det min kollega sa är det som gäller” Och jag svarade med att klarna sa att ni ska ringa de och lösa det själva. Iallafall efter veckor av utredning skickade Yves rocher ett brev till mig och sa bara, din faktura makuleras för första paket försvann. Ingen bad om ursäkt om hur den killen jag pratade med först hade behandlat mig inte minst att han skrek och la på telefonen utan att lyssna på mig. Hur kan man behandla en kund på 5 år på det sättet. Det är bedrövligt och besvikande.

Jag kan tyvärr inte ens lägga en tjänar…

Mycket dålig

130x24
2019-05-29 Fatima N
Jag kan tyvärr inte ens lägga en tjänar till yvers rocher!Jag har varit kund hos er i mer än 10 år och ni har ett sånt dåligt bemötande i telefon med era kunder! Sämsta bemötandet! Ni bör lära era säljare/ kundservice medarbetare hur man ska bete sig i telefoner med kunder!

Bra priser och ofta bra erbjudanden och…

Utmärkt

130x24
2019-04-04 Cissi
Bra priser och ofta bra erbjudanden och ”gåvor”

Sveriges längsta leveranstid.

Mycket dålig

130x24
2019-03-04 Anita Larsson
Sveriges längsta leveranstid. Har väntat 10 dagar idag.Ringde dom idag. Får paketet inom 5 dagar.DÅLIGT. Hälsningar Anita

Läs fler omdömen om Yves Rocher