Om CharityRefund

CharityRefund.se är din startsida för välgörande nätshopping. När du utgår från CharityRefund.se när du ska handla på nätet får du pengar tillbaka till din favorit-välgörare varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.


Det enda som krävs för att få återbäring till välgörenhet är att bli medlem och handla som vanligt. Det är helt kostnadsfritt att vara medlem och alla de köp du genomför via oss ger pengar tillbaka till välgörenhet.

Den återbäring som genererats av dina köp kan du när som helst se på ditt medlemskonto och där kan du också välja vilka organisationer som skall få just din återbäring. Så snart du har valt en eller flera välgörenhetsorganisationer överförs din inkommande återbäring löpande till dessa organisationers viktiga arbete.

Kontakta oss gärna på info@charityrefund.com om du har några frågor.VÅR VISION

Vår vision är att göra det enkelt för dig att göra skillnad för dina medmänniskor. Varje liten insats gör skillnad på helheten och tillsammans kan vi göra stor skillnad.


KONTAKTVi gillar Charity Refund

och du har all anledning att göra detsamma


Bli medlem nu, helt kostnadsfritt!

Utgå från CharityRefund.se varje gång du handlar på nätet så får din favorit-välgörare automatisk en återbäring varje gång du genomför ett köp hos någon av de hundratals välkända butiker vi samarbetar med.


  • Gratis medlemskap
  • Handla som vanligt
  • Återbäring på alla köp